MAKKA C-vitamin D3-vitaminnal és növényi kivonatokkal (feketebodza- csipkebogyó) -120 db-os- 2 havi adag

MAKKA C-vitamin D3-vitaminnal és növényi kivonatokkal (feketebodza- csipkebogyó) -120 db-os- 2 havi adag
KIEMELT

Bemutatjuk a MAKKA Okos komplex C-vitamin tablettát!

120 db – 2 havi adag

Bemutatjuk újdonságunkat, a MAKKA okos C vitamint!  Miért okos? Azért, mert nem csak a C-vitamin jótékony hatásai érvényesülnek ebben a készítményben, hanem különleges összetevői révén plusz támogatást képes nyújtani betegségek esetén, lábadozás vagy általános roborálás során. Ez a vitamin több, mint aminek elsőre látszik!

A nyújtott felszívódású C-vitamin mellett az alábbi hatóanyagokkal gazdagítottuk a készítményt:

-1000 NE D3-vitamint,

-100 mg feketebodza-kivonatot,

-valamint 20 mg csipkebogyó-kivonatot adtunk hozzá tablettánként (napi 2 tabletta fogyasztása javasolt)

Lássuk a legfontosabb tudnivalókat a hatóanyagokról!

A C-vitamin (aszkorbinsav) szervezetünk számára létfontosságú vitamin, amelyet nem tudunk előállítani, így külső forrásból kell bejuttatnunk. Kiváló antioxidáns, támogatja az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát és működésüket fokozza. Hatékony meghűléses, vírusos fertőzések leküzdésében. Hozzájárul a normál kollagéntermeléshez és ezen keresztül az erek állapotának, működésének fenntartásához, emellett a porcok, bőr megfelelő állapotát is fenntartja.

Sokan tudják, hogy a D vitamin a csontképződéshez szükséges, azt viszont, hogy az immunrendszer megfelelő működéséhez is nagyon fontos, már kevesebben. A megfelelő D vitamin szint számos betegség kialakulásának kockázatát csökkentheti, védhet a gyulladásos, daganatos vagy autoimmun betegségek ellen is.

Ezt a vitamint a szervezetünk napfény hatására maga is elő tudja állítani, azonban a nem elegendő napfényen töltött idő illetve a napsütés hiánya az őszi téli időszakban jelentősen lecsökkenti a D vitamin szintjét, amit célszerű megfelelő mennyiségben  pótolni.

A fekete-bodza apró, lédús, sötét bogyójú termése kiemelkedő vitamin- és energiaforrás. Sejtvédő, „szabadgyök-gyilkos” antioxidáns tartalma a többi bogyós gyümölcs között is kimagasló.

Nagy mennyiségben tartalmaz A-, B- és C-vitamint. Különösen magas a vas-, kálium-, kalcium-, magnézium- és foszfortartalma. Ezeknek köszönhető, hogy remekül csillapítja a köhögést, enyhíti a torokfájást és erősíti az immunrendszert.

Termésének fájdalomcsillapító hatása van, a népgyógyászatban a migrénes fejfájás enyhítésére használják.

Dr. Madeleine Mumcuoglu (1998) doktori témája a fekete bodza aktív kivonata volt. A bodza hatását vizsgálta a sejtekre, miközben influenzavírusokkal „bombázta” azokat. Kísérleteiben a sejtek vírusokkal szemben ellenállóak voltak a fekete bodza kivonat jelenlétében. A kivonat hatását nem befolyásolták a különböző influenza törzsek közötti változások, tehát minden-fajta variációval szemben ugyanolyan hatásosnak bizonyult a kivonat.

Herpesz ellen sejtkultúrákban vizsgálták a fekete bodza kivonatot, és meglepő eredményre jutottak. A vírus szaporodása teljesen leállt a fekete bodza kivonat jelenlétében.

A csipkebogyót senkinek sem kell bemutatnunk. Ez a nagyszerű, vadon termő gyümölcs a rózsafélék családjából származó, közös néven csak vadrózsaként emlegetett fajok termése. A csipkebogyó húsos áltermésében számtalan apró, szőrös aszatmagtermés rejtőzik, amely bőségesen rejtenek C-vitamint. Emellett sokféle értékes, biológiailag aktív, gyógyhatású anyagot is tartalmaz, mint például likopint, amely egyfajta karotin, az A-vitamin provitaminja (előanyaga). Az A-vitamin védi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásai ellen, a szaruhártyát a kiszáradástól, a nyálkahártyákat a vírusok és a baktériumok okozta fertőzésekkel szemben. A csipkebogyó még egy fontos antioxidáns anyagot tartalmaz, és ez az E-vitamin. További értékes tápanyagai a B1-vitamin, a kalcium és a vas. A csipkebogyó a természet csodafegyvere, véd a fertőzések és a meghűlés ellen, erősíti az ereket, segít a vénák, a visszér betegségeiben, jó az idegi működésre, a koncentrációs képességre, sőt serkenti a libidót és a nemi potenciát.

Több információ
6,750 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Vitálvár
1136 Budapest, Pannónia u. 33.
Telefon:
+36 1 237 0742


E-mail:
info@vitalvar.hu