Ozen vákuumos turmixgép - ezüst

Ozen vákuumos turmixgép - ezüst
KIEMELT

Ozen vákuumos turmixgép - ezüst A forradalmi újdonságnak köszönhetően az OZEN Vákuumos Turmixgép tartályában vákuum keletkezik még a turmixolás előtt. Ebben a vákuumos állapotban a készülék először kiszívja az összes levegőt a tartályból. Így teljesen oxidációmentes közegben tudjuk elkészíteni a friss italokat. A vákuumos turmixolásnak köszönhetően megmarad a gyümölcsökben és zöldségekben található összes tápanyag és azok megőrzik eredeti színüket.      

Forradalmi Világújdonság a Vákuumos Turmixolás

Eddig a hagyományos turmixgépekben a pengék nagy sebességgel aprították a hozzávalókat, így a zöldségek és gyümölcsök nagy része érintkezett a levegővel. Egyszerűen lehetetlen volt az, hogy a tápanyagok ne sérüljenek, ne oxidálódjanak, vagy ne károsodjanak.

A forradalmi újdonságnak köszönhetően az OZEN Vákuumos Turmixgép tartályában vákuum keletkezik még a turmixolás előtt. Ebben a vákuumos állapotban a készülék először kiszívja az összes levegőt a tartályból. Így teljesen oxidációmentes közegben tudjuk elkészíteni a friss italokat. A vákuumos turmixolásnak köszönhetően megmarad a gyümölcsökben és zöldségekben található összes tápanyag és azok megőrzik eredeti színüket.

Az OZEN készülékben a turmixolási folyamat során az alapanyagok nem érintkeznek levegővel, így nem következik be a juice tetején a rétegződés. A vákuum technológia által elkészített zöldség- és gyümölcslevek hosszú időn keresztül megtartják eredeti frissességüket és ízüket.

            

“A Vákuum Miatt Lesz Más”

A legújabb technológiának köszönhetően vákuum keletkezik a tartályban, melynek segítségével úgy készíthetünk a zöldségekből és gyümölcsökből finom italokat, hogy azok megőrzik a természetes frissességüket és eredeti ízüket.

Az a juice amit vákuumos turmixgéppel készítünk el, sokkal kisebb felületen érintkezik a levegővel. Ennek a vákuumos turmixolásnak köszönhetően minimalizáljuk az italok barnulását, oxidációját és a buborék képződését. Így élvezhetjük a finom és természetes valódi ízeket.

            A Vákuumos Turmixolás Előnyei      

Kristálytiszta színek az antioxidáció miatt

Az OZEN vákuumos turmixgépe vákuumban turmixolja össze a hozzávalókat. Az oxidációmentes turmixolásnak köszönhetően megtartja a gyümölcsökben és zöldségekben található összes tápanyagot és eredeti színüket.

A hagyományos turmixgép turmixolás közben levegővel összekeveri az alapanyagokat. Így a turmixolás során oxidáció következik be mely zavarossá, halványabb színűvé teszi a juice-t és rögtön beindítja a barnulási folyamatokat.

         

Hosszan tartó valódi, friss ízek

Az OZEN készülékben a turmixolási folyamat során az alapanyagok nem érintkeznek levegővel, így nem következik be a juice tetején a rétegződés. A vákuum technológia által elkészített zöldség- és gyümölcslevek hosszú időn keresztül megtartják eredeti frissességüket és ízüket.

A hagyományos turmixgéppel készített italokban a levegő keveredik a gyümölcs és zöldségrostokkal, így látható lesz a rétegződés.

     

Tápanyagban gazdag valódi juice élmény

Az OZEN vákuumos turmixgép a zöldségek és gyümölcsök apró rostjait is nagyon finomra aprítja. Az így elkészült italok tartalmazzák a szervezet számára szükséges hasznos rostokat, pazarlás és veszteség nélkül. Valódi selymes és könnyed juice élményben lesz része minden nap.

A vákuumos turmixolásnak köszönhetően többé nem kell kidobnia a hasznos rostanyagot és értékes “szárazanyagot” mely a gyümölcspréselés során keletkezik. Végre élvezheti és megihatja a zöldségek és gyümölcsök 100%-át a forradalmian új vákuumos turmixolásnak köszönhetően.

        Élvezze a friss ízeket egész napon át Miért használja az OZEN Vákuumos Turmixgépet? Technikai Specifikáció Egyedi tulajdonságok:
 • kézi vezérlés,
 • automatikus üzemmód,
 • pulzálás,
 • vákuumos üzemmód,
 • vákuumozható TO-GO tartály (alaptartozék),
 • teljesítmény: 960 W,
 • fordulatszám: 20.000 fordulat/perc,
 • tartály méret: 1500 ml,
 • súly: 3,4 kg,
 • szín: ezüst,
 • méretek: 220/220/448 mm

Konyha.EU konyhagép webáruház, háztartási gépek

Több információ
127,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Konyha.eu webáruház
6500 Baja, Szent Margit utca 80.
Telefon:
+36 70 502-5932
+36 79 571-327

E-mail:
info@konyha.eu