Z CONSOLE DRY L mobiltelefon tartó szett, fekete - ZEFAL

Z CONSOLE DRY L mobiltelefon tartó szett, fekete - ZEFAL
KIEMELT

Ez a vízálló okostelefon tartó védi a telefont az eső és a szennyeződés ellen. A telefon képernyője mindig elérhető a Z Console Dry L érintőképernyőjén, melyen keresztül érzékeli a telefon az érintést esős időben is és lehetővé teszi fényképek és videók készítését is, mivel hátul vízálló kamera ablak található.  A Z Console Dry L egy kattintással tudod felszerelni a kerékpárra, mely tartót a készlet tartalmazza. Elforgatható, így függőleges és vízszintes nézetet is támogató tartó.

Maximális telefon méret: 170 x 84 x 10 mm

(kisebb méretű telefonnál is használható) 

Ablak méret: 150 x 70 mm

Ajánlott telefon típusok (a teljesség igénye nélkül): Galaxy S7 Edge, Galaxy S8+, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy A8, Huawei Mate 8, Xiaoni Hongmi Note 2

 

Zefal márkáról:

ZEFAL teljes termékskálája több mint 200 termékből áll, melyek különböző kerékpáros kategóriákban sorolhatóak - kerékpár ápolás, sárvédők és védelem, biztonság, csomag szállítás (táska, csomagtartó), kiszolgálás (kulacs, kulacstartók). Folyamatos fejlesztéseknek és az egyedi és innovatív kerékpáros szemléletnek köszönhetően, a ZEFAL az egyik legnagyobb kerékpáros tartozék gyártó a világon. Fejlesztéseket és teszteket szenvedélyes kerékpárosok végzik, a termékek tervezése és gyártása nagyrészt Franciaországban, Loire völgyében található gyárban folynak. A szenvedélyes csapat mindig várakozással van a folyamatos fejlesztésék felé, és a kerékpáros tapasztalatokat figyelembe véve haladnak előre. ZEFAL az innovációs stratégiája középpontjába azt teszi, hogyan tudja meghaladni a kerékpáros fogyasztói elvárásokat.

"Bárhol is vagy, és bármilyen típusú bringán tekersz, biztosan van egy ZEFAL termék a Számodra is."

9,800 Ft
Uriel Hungary Kft
8143 Sárszentmihály, Völgy u. 10.

Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -