H2 Rossella étkező/nappali - bézs

H2 Rossella étkező/nappali - bézs
KIEMELT

A H2O (Accadueo) Design olasz bútorgyár Rossella fantázianevű nappalija a klasszikus stílus kedvelőinek nagy kedvence. Az olasz dizájn és luxus minden egyes elemében megjelenik. Gyönyörű márványos bézs vagy magasfényű fekete felületeit az aranyszín részletek teszik igazán különlegessé. Nézzen szét a hatalmas elemválasztékban, és rendezze be vele nappaliját pontosan olyan módon, ahogy Önnek tetszik! Ha pedig elakadna, keressen bennünket bármely elérhetőségünkön és azonnal segítünk!

A kollekció az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet!

A garnitúra teljes elemjegyzékét ide kattintva érheti el

A képen is látható komplett garnitúra a következő elemeket tartalmazza: H2 Rossella tálalószekrény - bézs-arany + H2 Rossella tálalókomód - bézs-arany + H2 Rossella tükör - bézs-arany + H2 Rossella kihúzható asztal - bézs-arany + 4x H2 Rossella szövet- vagy műbőr szék - bézs-arany + 2x H2 Rossella szövet- vagy műbőr karosszék - bézs-arany

1,616,800 Ft
Mobili Italiani Kft. 
1225 Budapest, Nagytétényi út 67.

Telefon:
+36 30 452 7325


E-mail:
webshop@italiabutor.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -