H2 Elizabeth étkező/nappali - dió

H2 Elizabeth étkező/nappali - dió
KIEMELT

A H2O (Accadueo) Design olasz bútorgyár Elizabeth fantázianevű nappalija a klasszikus stílus kedvelőinek nagy kedvence. Az olasz dizájn és luxus minden egyes elemében megjelenik. Gyönyörű márványos bézs vagy erezett dió mintázatát az arany színű díszek törik csak meg. Nézzen szét a hatalmas elemválasztékban, és rendezze be vele nappaliját pontosan olyan módon, ahogy Önnek tetszik! Ha pedig elakadna, keressen bennünket bármely elérhetőségünkön és azonnal segítünk!

A kollekció az Ön kényelme érdekében számos elemet tartalmaz, így teljes mértékben személyre szabható. Kérjük, tekintse meg a gazdag választékot, és válogassa össze az Önnek tökéletesen megfelelő szettet!

A garnitúra teljes elemjegyzékét ide kattintva érheti el

A képen is látható komplett garnitúra a következő elemeket tartalmazza: H2 Elizabeth 4-ajtós tálalókomód - dió + H2 Elizabeth tükör - dió + H2 Elizabeth kerekasztal - dió + H2 Elizabeth 2-ajtós vitrin - dió + 2x H2 Elizabeth Traforata szék virágmintás szövettel - dió + 2x H2 Elizabeth Traforata karosszék virágmintás szövettel - dió

1,502,320 Ft
Mobili Italiani Kft. 
1225 Budapest, Nagytétényi út 67.

Telefon:
+36 30 452 7325


E-mail:
webshop@italiabutor.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -