LIGE luxus nemesacél szíjas férfi karóra, fekete-rose gold, csepp- és ütésálló

LIGE luxus nemesacél szíjas férfi karóra, fekete-rose gold, csepp- és ütésálló
KIEMELT

A képek magukért beszélnek erről a gyönyörű, elegáns, luxus férfi karóráról, mely nemcsak szép, de igazán kiváló minőségű is. Rose gold óratok és fekete számlap, méghozzá a legnagyszerűbb kivitelben. Nemesacél szíj és óratok, 3 Bar nyomásig vízálló és ütésálló is egyben, kronográf, lumineszkáló mutatók, dátum. Sportosan elegáns és nagyon mai stílus. Vedd meg magadnak, de ha ajándéknak szánod, ne gondolkozz, már vedd is meg, a siker garantált ezzel a különleges Lige karórával. Igényes dobozban szállítjuk.

Szíj anyaga: nemesacél, hossza: 21 cm, szélessége: 2 cm, számlap átmérője: 4 cm, számlap borítása Hardlex ütésálló üveg.

A LIGE maximáltan minőségi termékpalettával szélsebesen halad előre a ranglétrán, naponta emelkedik az ára. Az extra minőség a legfontosabb szempontja a gyártónak, ez látszik a kivitelen, élőben is nagyon szép. Ezek a LIGE órák alig tudnak megpihenni raktárunkban, szinte azonnal elviszik őket. Most van még egy-kettő, amelyik közül az egyik pont rád vár, hogy a tiéd legyen.

Több információ
12,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Webmall.hu
1186 Budapest, Gyömrői út 160.
Telefon:
+36 70 315 7815


E-mail:
info@webmall.hu