Cseppkő, Shiitake és Ganoderma Gomba Kivonat Kapszula 60db

Cseppkő, Shiitake és Ganoderma Gomba Kivonat Kapszula 60db
KIEMELT

A Cseppkő, Shiitake, Ganoderma Gomba kivonat kapszula tartalmazza a fontosabb gyógyhatású gombák kivonatait.
3 Gomba fajta kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő.
Ezek ötvözete erőteljesen támogatja az immunrendszert és a szervezet védekező képességét. A ganoderma poliszacharidok erősítik az immunrendszert, segítik a felvenni a harcot a daganatos betegségekkel szemben, támogatják a szervezet öngyógyító képességét.
A ganoderma gombának a különböző vírusok: influenza, herpesz vírussal szembeni hatása is gátlónak bizonyult.
A vércukorszint csökkenhet alkalmazása esetén.
A ganoderma gyulladás gátló hatása leginkább allergiás eredetű bőrgyulladás esetén érvényesül, de az egészséges bőr öregedését is gátolja. Cseppkőgombában található speciális poliszaharidok támogatják az emésztőrendszer egészséges működését. A cseppkőgomba alkalmazási terület elsősorban emésztő rendszer megbetegedések esetén javasolt, gyomorfekély, reflux, chron betegség illetve gyomorrák. Alkalmas a cseppkőgomba szellemi teljesítmény fokozására, idegsejtek regenerálására is hatékonyan alkalmazható így, az alzheimer- idős kori demenzia kezeléséhez is segítség. Shiitake gomba immunrendszer erősítő, segíti a szervezetünk védekező funkcióit, csökkenti a vérnyomást, megelőzően hat a szívinfarktus elkerülésére, megakadályozza a sejtnövekedést, ami a tumoros betegek esetében elsődleges fontosságú.

Alkalmazási javaslat: Naponta háromszor két Cseppkő, Shiitake, Ganoderma kivonatot tartalmazó kapszula szedése javasolt. 

 

 

2,790 Ft
Reformkosár.hu Kft.
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117. 1. em. 1.

Telefon:
36 20/965-3819


E-mail:
rendeles@reformkosar.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -