Berlinger Haus márvány bevonatos szeletsütő fedővel 28cm BH-1241
Berlinger Haus márvány bevonatos szeletsütő fedővel 28cm BH-1241
KIEMELT

LEÍRÁS

  • Berlinger Haus Carbon Metallic Line BH-1241 Márvány bevonatos indukciós szeletsütő. Kiváló minőségű, 3 rétegű bevonattal ellátott termék. Nemcsak mutatós, hanem rendkívül előnyös is. A szeletsütő bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Fogása, súlyelosztása kiváló, a kellemes tapintású és csúszásmentes nyél kényelmet, biztonságot nyújt. Könnyen tisztítható, kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is pénzt takaríthatunk meg! Természetesen mosogatógéppel is gondoskodhatunk az edény tisztaságáról. Ezzel a szeletsütővel gyorsabban és egészségesebben készíthető el az étel mivel kevesebb zsiradék szükséges hozzá. Szinte minden tűzhelytípuson használható: indukciós, gáz, elektromos, kerámia, halogén felületen.
  • Kadmium mentes! A kadmium felhalmozódása a szervezetben gyengíti az immunrendszert. Akadályozza a vas anyagcsere folyamatot. Tüdőgyulladásra, tüdőtágulatra és ízületi gyulladások kialakulására hajlamosít, illetve elősegíti ezeknek a betegségeknek a kialakulását. Csontrendszer, idegrendszer és nyálkahártya károsító hatása is van. Felhalmozódása folyamán általános tünetei pl. a fáradtság, ingerlékenység, szomjúságérzet . Megfelelő cink, szelén és kalcium ellátottság csökkentik a kadmium hatásait, illetve segít a megelőzésben is.

Anyaga:kovácsolt alumínium, 3 rétegű márvány bevonat Szín:fekete / fém Átmérő: 28 cm Csúszásmentes markolat TURBO indukciós talp Minden típusú tűzhelyhez használható Mosogatógépben mosható - könnyű tisztítás! Energiatakarékos akár 35% energia megtakarítás Termo üveg fedéllel rozsdamentes acél fogantyúval
7,100 Ft
Komfort Üzletház
7200 Dombóvár Szabadság u. 10.

Telefon:
+36 30 399 4652
+36 30 405 9733

E-mail:
info@komfortuzlethaz.hu