“Minosse” palacktárolós italtartó földgömb

“Minosse” palacktárolós italtartó földgömb
KIEMELT

Ha olyan elegáns italtartó földgömböt keres, amely nem foglal sok helyet, akkor ez a tökéletes választás az Ön számára! Kis mérete ellenére is kényelmesen elfér benne akár 9 pohár és 2-3 üveg ital is. Sőt, ha ez nem lenne elég, akkor az alsó polcán is helyet kaphat néhány a kedvenc likőrjei közül. Azért telepakolni nem feltétlenül érdemes: az alsó polc is gyönyörűen dekorált! A földgömb szerkezetét tömör gesztenyefa adja, a meridián pedig szintén fából készült és csodás csillagjegy illusztrációk láthatók rajta. A golyóbis természetesen teljesen körbeforgatható, akár nyitott, akár zárt állapotban, és egy 16. századi, kézzel rajzolt térkép másolatát hordozza felületén. Ráadásul ez a bútor igazán mobilis: kerekeinek köszönhetően nagyon könnyen arrébb helyezhető.

Felhasznált anyagok:

  • Cellulóz, polimer
  • A lábak/tartóoszlopok kézzel faragott tömörfából készülnek, az MDF-ből készült polcokat pedig kézzel festik gesztenyefa színűre

Méretei: 58 x 58 x 93 cm

És hogy miért nálunk vásárolja meg? Azért, mert Magyarországra mi importáljuk a legrégebb óta (közel 25 éve!) a Zoffoli termékeket, így a kiváló üzleti kapcsolatoknak és a gyári kedvezményeknek köszönhetően garantáltan nálunk találja a legjobb árakat!

Több információ
138,200 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Italia Bútor
1225 Budapest, Nagytétényi út 67.
Telefon:
+36 30 452 7325


E-mail:
webshop@italiabutor.hu