“Venere” tálalókocsis italtartó földgömb fiókkal

“Venere” tálalókocsis italtartó földgömb fiókkal
KIEMELT

Nyűgözze le vendégeit ezzel a kényelmes és praktikus italtartó földgömbbel, melyet a vendéglátás és baráti összejövetelek ihlettek. A felső kínálótálca - a földgömb tágas belseje mellett - további lehetőséget kínál, hogy elhelyezze dekantálóit, bár kiegészítőit, poharait vagy kedvenc likőrjeit. Emellett fantasztikus szépségű dekorációt talál rajta nap- és holdciklusokról. Ha még így sem lenne elég a hely, akkor bátran tegye akár féltett italait is az alsó polcra, melyet egy sárgaréz korlát fog körbe, így téve biztonságossá a tárolást. A földgömb, melyet egy 18. századi, kézzel rajzolt reprodukciós térkép borít, akár nyitott, akár zárt állapotban is körbefogatható! Ráadásul ez a bútordarab könnyedén arrébb helyezhető, gurulós lábainak köszönhetően.

Felhasznált anyagok:

  • Cellulóz, polimer
  • A talapzat tömör bükkfa, a polcok pedig tanganyikai dióra furnérozott MDF, melynek kézi festéssel adnak gesztenyefa színt

Méretei: 72 x 53 x 93 cm

És hogy miért nálunk vásárolja meg? Azért, mert Magyarországra mi importáljuk a legrégebb óta (közel 25 éve!) a Zoffoli termékeket, így a kiváló üzleti kapcsolatoknak és a gyári kedvezményeknek köszönhetően garantáltan nálunk találja a legjobb árakat!

171,700 Ft
Mobili Italiani Kft. 
1225 Budapest, Nagytétényi út 67.

Telefon:
+36 30 452 7325


E-mail:
webshop@italiabutor.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -