“Caravaggio” sarok italtartó földgömb

“Caravaggio” sarok italtartó földgömb
KIEMELT

Az italtartó földgömb kiváló kiegészítője lehet bármely szoba sarkának és egyben mintapéldája az olasz kézműves bútorkészítésnek. A 18. századi, kézzel rajzolt térképre alapozott műremek egészen bizonyosan időtlenséget hoz otthonába, akár egyszerű bútordarabként, akár a vendégek lenyűgözése okán vásárolja meg. Legalább 2, de akár 3 üvegnek is helyet szolgáltat csakúgy, mint kb. 9 pohárnak. További üvegeket helyezhetünk egyedi alsó polcára, melyet egy csodálatos szélrózsa díszít. Külön figyelmet érdekel a szélrózsa és az egyenlítő mentén megrajzolt csillagjegyek stilisztikájának tökéletes összhangja. Akár nagyobb baráti összejövetelek alkalmával is praktikus lehet, kapacitásának köszönhetően.

Ahol nincs energia, ott nincs szín, nincs forma és nincs élet sem - Caravaggio

Felhasznált anyagok:

  • Cellulóz, polimer
  • A lábak/tartóoszlopok kézzel faragott tömörfából készülnek, az MDF-ből készült polcokat pedig kézzel festik gesztenyefa színűre

Méretei: 55 x 55 x 110 cm

És hogy miért nálunk vásárolja meg? Azért, mert Magyarországra mi importáljuk a legrégebb óta (közel 25 éve!) a Zoffoli termékeket, így a kiváló üzleti kapcsolatoknak és a gyári kedvezményeknek köszönhetően garantáltan nálunk találja a legjobb árakat!

91,700 Ft
Mobili Italiani Kft. 
1225 Budapest, Nagytétényi út 67.

Telefon:
+36 30 452 7325


E-mail:
webshop@italiabutor.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -