ENDURANCE X2 BIBS. férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - Castelli

ENDURANCE X2 BIBS. férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - Castelli
KIEMELT
- Az Endurance Evolution anyag optimálisan támogatja az izmokat, és szinte minden körülmények között szárazabbnak érzed benne magad
- Az új fejlesztésű kantár a legtöbb testalkatú férfinak kényelmes viselet
- GIRO3 pánt: Ahelyett, hogy egy rugalmas szilikon pántot varrtak volna a nadrág szárára, a Castelli a pánt anyagát 5 cmszéles sávban a rövidnadrág anyagába integrálta. Nem szorít, mégis biztosan helyén tartja a nadrágot. A jobb aerodinamikáért teljesen a lábhoz simul.
- Progetto X2 Air betéttel készült, amely a híres X2 kényelmet biztosítja még jobb szellőzéssel.
- Progetto X2: Maximális technológia a páratlan kényelemért. Két összetevőből áll,- mindkettő egy saját specifikus célt szolgál -, és együtt alkotják a földkerekség legkényelmesebb üléspárnáját. A bőrvédő réteg: négy irányba nyúló, varrás nélküli, antibakteriális réteg, hogy alkalmazkodjon a tested formájához és a nyereghez anélkül, hogy az anyagon ránc keletkezne. A levegő egyenesen a felső, külső anyaghoz áramlik, hogy elpárologtassa a nedvességet. A varrás nélküli integrált technológiájú párnázott réteg: Multi sűrűségű hab végtelenül variálható sűrűséggel. (váltakozó vastagsága 3-12 mmközött van). A betét úgy tervezték, hogy a vastagabb párnácskák pontosan oda kerültek, ahol neked arra szükséged van a maximális kényelem elérése érdekében. A legérzékenyebb részeken, mint például a gát területe, perforált viszkózus betétekkel teszik a lehető legkényelmesebbé.
- A jobb láthatóságért fényvisszaverő elemek találhatók a nadrágon
- A comb oldalsó részét Castelli felirat, illetve egy speciális technikával készült hőátadó Castelli logó díszíti
- súly: 188 g( L-es méretben )
Hosszú táv könnyen vagy még könnyebben
A Castelli mérnökei az Endurance X2 minden fejlesztésénél a hosszú táv kerékpárosok kényelmét tartották szem előtt. Minden, amiért a Castelli dolgozik, a sebességről szól, de ez időnként hosszú távokkal párosul. Maradtak a jól bevált, kényelmes Progetto X2Air betétnél, az új fejlesztésű, izmokat támogató Endurance Evolution anyag felhasználásával készült, és hogy a rövidnadrág tökéletes, 8 paneles anatómiai kivitelű lehessen, a Giro3 pántot használták. Különös tekintetet fordítottak a kantár konstrukciójára, kifejezetten azokra a kerékpárosokhoz igazították, akik elsősorban kalóriát akarnak égetni.

Kerékpáros nadrágról:
A kerékpáros rövidnadrágot mindenkinek ajánljuk, aki bringázik. Akár terepen tekersz, akár országútizol, akár túrázol, vagy akár spinning gépen tekersz.
Ha többet tekersz a városban, akkor is jótékony hatással lehet a fenekedre és az izomzatodra, valamint a leadott erőd hatékonyságára.
Miért? Mert párnázott betéten ülsz, így a fenekedet nem töri fel a nyereg. A nadrág mindenképpen elasztikus anyagból készül. Nagyon sokféle alapanyagból készülnek a kerékpáros nadrágok, UV védelem, nedvességelvezetés, kompressziós hatás, … stb. A lényeg, hogy mindegyik valamilyen módon összefogja, az izmaidat, ennek hatására hatékonyabb lesz az erőd kihasználása, nem dörzsöli ki a combod belső részét a nyereg. Ha egy mód van rá, a férfiak alsónadrág nélkül használják, hogy a kerékpáros betét jobban el tudja vezetni a nedvességet. A másik fontosabb ok, hogy az alsónadrág ne gyűrődjön össze és ne tudja emiatt törni a fenekedet a bringás nadrág.
Bringás nadrághoz használj keskeny és kemény nyerget, az lesz a legkényelmesebb hosszú távú, tartós bringázáshoz.
Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
39,980 Ft
Uriel Hungary Kft.
8143 Sárszentmihály, Völgy u. 10.

Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu
Hétfő : -
Kedd : -
Szerda : -
Csütörtök : -
Péntek : -
Szombat : -
Vasárnap : -