Byzoo Zebra gyümölcsprés - fehér

Byzoo Zebra gyümölcsprés - fehér
KIEMELT

Byzoo Zebra gyümölcsprés - fehér

 

A Zebra egy teljes gyümölcsprés (nagy betöltő nyílással). Ez az erőteljes lassú facsaró lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket teljes egészében facsarjuk. A Zebra gyümölcsprés csendes működésű, egyedi lassú sebességfokozattal rendelkezik és alkalmas mindenféle zöldség vagy gyümölcs számára.     Váltson egészséges életmódra maximalizálva a gyümölcs- és zöldségfélék bevitelét a szervezetbe és minimalizálva a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását. A Byzoo gyümölcspréssel könnyedén elérheti az ajánlott napi zöldség és gyümölcs mennyiséget egy pohár préselt juice elfogyasztása által. A préselt juice felszívódás mértéke 4-szer nagyobb, mint a gyümölcs és zöldség egészben fogyasztásakor.

Nagy betöltő nyílás

Egész gyümölcsöket vagy zöldségeket préselhet össze, anélkül, hogy apró darabokra vágná, a nagy betöltő nyílásnak köszönhetően.

 

38 fordulat/perc

A gyümölcsprés csupán 38 percenkénti fordulatszámon működik, a lassú facsaró összenyomja, szétzúzza és megőrli a gyümölcsöket és zöldségeket.

Minden gyümölcs és zöldség részére

A Byzoo gyümölcsprés egyaránt alkalmas kemény és lágy gyümölcsök, illetve zöldségek számára.  A juice mennyisége nagyobb lesz a tökéletesített és kiterjesztett fúrónak köszönhetően.

   

Könnyen tisztítható

A beépített kaparó segítségével a gyümölcsprés nagyon könnyen tisztítható. Zárja le az okos tetőt, öntsön bele vizet a betöltő nyílásba és a keverőedény megtisztítja önmagát.

Gyönyörű design

A gyönyörűen karcsú és elegáns design tökéletesen illeszkedik majd minden konyhába.

 

Halk motor

A Byzoo AC Motorja csendes és fenntartható.

   

Nagy betöltő nyílás

Igazán egyszerű egész gyümölcsöket és zöldségekből juice-ot készíteni, anélkül, hogy apró darabokra vágnánk azokat, a Byzoo gyümölcsprés nagy betöltő nyílásának köszönhetően (teljes gyümölcsprés / nagy betöltő nyílás).

38 fordulatszám/perc

A gyümölcsprés összenyomja, szétzúzza és megőrli a gyümölcsöket és zöldségeket, csupán 38 percenkénti fordulatszámon, amely nagyon alacsony. Ez biztosítja, hogy az enzimek és a tápanyagok megmaradjanak. Ez hasonló az olívaolaj hideg sajtolásához vagy a fogak szívásához, amely kiváló minőségű juice-t eredményez.

Alkalmas minden típusú gyümölcsre és zöldségre

A gyümölcsprés alkalmas kemény és puha gyümölcsök számára egyaránt. És mindenféle zöldség, mint pl. sárgarépa, retek, paprika, paradicsom, káposzta és zeller szintén könnyedén feldolgozható ezzel a lassú facsaróval. A meghosszabbított fúrónak köszönhetően a juice hozama nagyobb lesz és hatékonyabban lebontja a sejtszerkezetet, így minden tápanyag és ásványi anyag felszabadul.

Csendes motor

A Zebra gyümölcsprés tartós AC Motorja nagyon csendes. Más gyümölcsprések nagyon zajosak, de a Zebra rendkívül halk.

Egyedi tulajdonságok:
  • egyfázisú, indukciós motor (VA),
  • egy fokozat,
  • mechanikus vezérlés,
  • tömeg: 7,5 kg,
  • sebesség: 38 fordulat/perc,
  • kapacitás: 450 ml,
  • teljesítmény: 150 W,
  • kábelhossz: 1,5 m,
  • szín: fehér,
  • méretek: 160/150/220 mm,

Konyha.EU konyhagép webáruház, háztartási gépek

119,900 Ft
FTP INFOTRADE KFT.
6500 Baja, Szent Margit utca 80.

Telefon:
+36 70 502-5932
+36 79 571-327

E-mail:
info@konyha.eu