Byzoo Giraffe vákuumos turmixgép - fehér

Byzoo Giraffe vákuumos turmixgép - fehér
KIEMELT

Byzoo Giraffe vákuumos turmixgép - fehér

Byzoo a jövőn dolgozik. A vákuumos turmixolás a legújabb turmixolási mód, amely kiszívja a levegőt az összetevőkből és megakadályozza az oxidálódást. Ez lehetővé teszi, hogy a hozzávalók továbbra is frissek maradjanak és jobban megőrizzék tápanyagtartalmukat. A Byzoo Giraffe egy vákuumos turmixgép, mely szintén teljesen automatizálja ezt a folyamatot és rendkívül erős.

   

A turmixgép biztosítja az összetevők szétzúzását és juice-á turmixolását. A vákuumos turmix ugyanazt teszi, viszont maximálisan megőrzi az összetevők tápanyagtartalmát és frissességét. Mielőtt a turmix folyamat elindulna, az összetevők a vákuum folyamaton esnek át először. Ez megakadályozza a levegő bejutását a turmix folyamat során és az összetevők nem oxidálódnak. Egy természetes színű és ízű juice-t fog létrehozni, mely szépen megegyezik az eredeti összetevők színével ízével.

Tápanyagok tartósítása

A Byzoo Vákuumos Turmixgép megakadályozza az oxidálódást. Ennek eredménye egy finom turmix a tápanyagok maximális megőrzésével együtt.

 

Biztonság

A turmixgép csak akkor működik, ha a keverőedény helyesen van belehelyezve. Ezáltal a vákuumos turmix megakadályozza a baleseteket.

Hat erőteljes kés

A hat erőteljes kés könnyedén feldarabolja és szétporlasztja az összes hozzávalót.

   

Gyönyörű textúra

Az eredmény színe, friss íze és állaga valami fantasztikus.

Okos turmixolás

Egyetlen gombnyomással a teljes vákuumos turmixolás folyamat magától elindul. Emellett lehetősége van külön-külön használni minden egyes programot.

   

A tápanyagok maximális megőrzése

A Byzoo Giraffe Vákuumos Turmixgép megakadályozza az oxidálódást a légrétegek minimalizálása által turmixolás közben. Ezáltal biztosítja a tápanyagok maximális megőrzését és a hosszabb frissességet.

6 erőteljes kés

A Giraffe erőteljes vágópengékkel rendelkezik, melyek minden nehézség nélkül porrá aprítják az összetevőket.

Okos turmixolás

A Byzoo Vákuumos Turmixgép Giraffe megkönnyíti a teljes turmixfolyamat elkezdését csak egyetlen gombnyomással. Helyezze a keverőedényt a készülékre és a többit bízza a turmixgépre. Lehetősége van arra, hogy csak a vákuum folyamatot, vagy csak a turmix folyamatot használja.

Biztonság

A keverőedény helyesen kell legyen hozzácsatolva a készülékhez (ami nagyon könnyű) mielőtt a vákuum turmix működésbe lépne. Ez megakadályozza a baleseteket és a készülék meghibásodását.

Egyedi tulajdonságok:
  • tömeg: 3,8 kg,
  • sebesség: 23000 fordulat/perc,
  • kapacitás: 1,5 liter,
  • teljesítmény: 600 W,
  • feszültség: 220 V,
  • szín: fehér,
  • méretek: 287/150/417 mm,

Konyha.EU konyhagép webáruház, háztartási gépek

Több információ
149,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Konyha.eu webáruház
6500 Baja, Szent Margit utca 80.
Telefon:
+36 70 502-5932
+36 79 571-327

E-mail:
info@konyha.eu