KULCSTARTÓ

KULCSTARTÓ
KIEMELT

Energetizáló kulcstartó

Aki jártas a természetgyógyászatban, vagy rendelkezik egy kis ismerettel a keleti gyógyászatokról, az tudja, hogy a jobbra forgó spirál energiát ad, míg a balra forgó energiát von el. Spirálok a természetben is előfordulnak, pl. csigaház, fenyőtoboz, napraforgó, vagy akár a tejútrendszer, de ezek gyakran ún. kettős spirálok, amelyek mindkét irányba forognak – tökéletes összhangban, amire csak a természet képes.A jobbra forgó spirál (amely kívülről felfele halad) a teremtő erőket szimbolizálja, ezért nagyon hasznos egy medál vagy egy kulcstartó formájában magunknál tartani. Képes összegyűjteni a környezetünkben fellelhető életerőt vagy más néven chi-t és azt továbbadni.

Minden élőlénynek, de még a köveknek is van bizonyos életereje, más szóval energiaszintje. A frissen leszakított alma, egy növény, vagy egy egészséges ember energiaszintje 5-6 között mozog. A gyógyítók vagy táltosok energiaszintje ennél sokkal magasabb (a maximum 12), így ők képesek az energiájukat akár tovább is adni.

Az élelmiszerek feldolgozásával (főzés, darálás, tartósítás stb.) ez az energiaszint minimálisra csökken. Egy pohár csapvíz energiaszintje általában 1-2 között mozog. De ha ráállítjuk a spirálra az 7 perc alatt feltöltődik, ahogy a tányéron lévő étel is. Mindkettő visszakapja életerejének egy részét.

Aki pedig nem hisz az életerőben, annak ez megmarad egy hasznos kulcstartónak.

Több információ
2,500 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
DIOCHI

Telefon:
+36202984927
06209980227

E-mail:
info@diochi.hu