SZOLGÁLTATÁSAINK

AZ ALÁBBIAKBAN KERESKEDŐ PARTNEREINK SZÁMÁRA FOGLALJUK ÖSSZE AZ AJÁNDÉK.VARÁZSLÓ OLDALON ELÉRHETŐ FONTOSABB SZOLGÁLTATÁSOKAT.

A Varászló Világ, vagyis a https://varazslo.hu és az oldal aldomainjein levő tematikus varázsló oldalak egy olyan speciális árukereső / termékajánló weboldal rendszer, ahol több webshop kínálatában egyszerre tud keresni. A Varázsló Világban nem hasonlítunk össze árakat, vagy a termékek paramétereit (specifikációit), hanem összegyűjtjük a megadott szűrési paramétereknek megfelelő termék vagy ajándék-ötleteket a webshopok kínálatából. Számunkra az a fontos, hogy a látogató a beállított szűkítési paraméterek szerint a legrelevánsabb, de a témában változatos terméklistát vagy ajándék-ötleteket kapjon.

Az oldal célja elsősorban az, hogy a vásárlásokhoz illetve ajándékötletek felkutatásához nyújtson speciális keresési lehetőséget a Felhasználóknak, amely a vásárlás vagy ajándékozás körülményeire jellemző szempontokat tekinti elsődlegesnek. Itt nem a legalacsonyabb ár győz, hanem az oda illő legjobb ötlet.

Lehetőséget biztosítunk a termékek kiemelt megjelentetésére is, valamint akciók, kampányok meghirdetésére. Ám az így dedikált termékeket is azokban a találati listákban szerepeltetjük csupán kiemelt pozícióban, amelyekben a keresési preferenciákkal jól megfeleltethetőek.

Elszámolás:

A szolgáltatások egyes eseteket kivéve a kereskedő által vásárolt díjcsomagból képzett kredit egyenleg csökkentésével kerül kiegyenlítésre. Az egyes díjcsomagokról és az itt nem részletezett szolgáltatásokról díjszabásunkban minden fontos információt megtalál.

Kereskedő Partnereink (Webshop üzemeltetők) számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk.

Elérhetőségi szolgáltatás

Az elérhetőségi szolgáltatás azt jelenti, hogy terméke (termékei) az Ön által részünkre elérhetővé tett XML adatállományból beolvasva a Varázsló Világ oldalain megfelelő keresési feltételek mellett bármely Felhasználó számára elérhető.

A termék megjelentetése az XML-ben a legutolsó beolvasáskor elérhető adatoknak megfelelően történik. Az XML beolvasására naponta kísérletet teszünk, s amennyiben technikai akadálya nincs, el is végezzük.

Az Elérhetőségi szolgáltatás INGYENES.

Átirányítási szolgáltatás / kattintási díj

A Felhasználónak lehetősége van a Varázsló Világban a keresési szempontjai alapján találati listát díjmentesen és korlátozás nélkül létrehozni. Lehetősége van az ott elérhető (Elérhetőségi szolgáltatás) termékeket megtekinteni. Amennyiben a termék, komolyan felkelti az érdeklődését, lehetősége van a „TOVÁBB A BOLTBA” gombra kattintva a megfelelő webáruházba, az XML-ben megadott landoló felületre tovább kattintani, ahol a vásárlás megtörténhet. A „TOVÁBB A BOLTBA” gombra kattintva az átirányítás megtörténik.

Kereskedő Partnereink érdekeinek védelmében a többször kattintást (24 órán belül), az úgynevezett robotok által generált kattintásokat, valamint az admin jogosultsággal rendelkezők kattintásait kiszűrjük.

Kattintási díj kiemelt megjelenés esetén

Amennyiben a termék a fentebb írt feltételek szerint a találati listában kiemelt pozícióban jelent meg és arról így történt átkattintás, úgy a NUVU Kft. jogosult magasabb kattintási díjat érvényesíteni az adott átirányítás esetében.

A kiemelt termékekre vonatkozó kattintási díjak és kedvezmények adatit megtalálja díjszabásunkban.

Termék pozicionálás

A termékek adatait szoftver elemzi. Egyes esetekben indokolt lehet azonban az, hogy kézzel történjen meg a termék paraméterezése. Ezt az Ön kérésére, vagy általunk indokoltnak látott esetben végezzük el.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat termékeinek sikeresebb szereplése érdekében itt: Saját varázslót akarok!

Statisztikai szolgáltatások

A rendhagyó keresési szisztémának köszönhetően olyan adatok birtokába jutunk, amelyeket más oldalak nem rögzítenek, és nem kezelnek. Mi többek között az ajándékozási célok szempontjából vizsgáljuk a termékek sikerességét.

A statisztikai szolgáltatások tartalma és díjszabása kidolgozás alatt van. Az alap statisztikai adatok a cégfiókban megtekinthetők.

Céges adatlap

A honlapján elhelyezett banner és link segítségével honlapja felhasználói közvetlenül a webshophoz kapcsolt saját Varázsló Világban létre hozott aloldalára jutnak, ahol kizárólag az adott webshop termékei közül varázsolnak, keresgélhetnek és használhatják a rendszer szolgáltatásait. Amikor a látogató a „tovább a boltba” gombra kattint, a díjszabás szerinti kattintási díj felszámolása mellett mehet vissza a webshopba.

Ha egy látogató nem online szeretne vásárolni, akkor itt megtalálja a cég, bolt elérhetőségeit, és közvetlenül felveheti a kapcsolatot a termék forgalmazójával, bemehet a boltba megnézni a terméket.

Egyéb szolgáltatások

A Nuvu Kft. akciók, kampányok keretében kedvezményeket érvényesíthet, vagy ajándék krediteket is jóváírhat. Ezek a kreditek pénzre nem válthatóak!

Az egyedi termékpozícionálás, a termékek kiemelése és egyéb különleges szolgáltatásaink díját megtalálja a díjszabásunkban. Az ott nem részletezett, egyedi igények esetén kérje ajánlatunkat!