CÉGÜNKRŐL

NUVU – NEW View - Új szemlélet, új látásmód

NUVU Kft.

A www.ajandekvarazslo.hu és a www.ajandek.varazslo.hu tulajdonosa.
A 100%-ban magyar tulajdonosokból álló NUVU Kft. évek óta a hazai pirotechnikai ipar meghatározó szereplője. Néhány éve egy új iparág felé nyitott: az online kereskedelem és marketing világában kínálunk hiánypótló megoldásokat az internetes kereskedelmet folytató KKV szektor szereplőinek.
Egy portálrendszer kiépítése a cél, melynek első eleme a www.ajandek.varazslo.hu honlap.
25 éves vállalkozói tapasztalattal rendelkező, felkészült szakemberekből álló csapatunk dolgozik azon, hogy ügyfeleink megelégedésére a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Ajándék.varázsló

Az Ajándék.Varázsló webshopok kínálatát gyűjti össze, és rendezi azokat különféle szempontok szerint. Így a látogatónak nem kell sok-sok fülön böngészni és kattintgatni a fülek és a honlapok között. Elegendő az Ajándék.Varázslóban, egy oldalon átnézni a legfőbb információkat, és ha döntés született, akkor egy kattintással tovább tud lépni a kiválasztott terméket kínáló webshophoz, ahol meg is vásárolhatja azt.
A 2016-ban indult Start Up projektünk, az Ajándékvarázsló.hu tapasztalatait alapul véve kezdtünk új fejlesztésbe, külső szakértőket is bevonva. Az új Ajándék.varázsló egyben új brandünk első eleme is. A rendszer innovatív megoldásairól hisszük, hogy sikeressé teszik törekvéseinket. Az új korszak elkezdődött.
Az Ajándék.Varázslóval azoknak a látogatóknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs ötletük, nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének, és ezért halogatják az ajándékvásárlást az utolsó utáni pillanatig. A jó ötlet hiánya és az idő szorítása olyan kényszerhelyzetet hoz létre, amelyet mindannyian ismerünk. Az Ajándék.Varázsló megoldást ad erre a problémára.