CÉGÜNKRŐL

NUVU – NEW View - Új szemlélet, új látásmód

A Varázsló Világ megálmodója Tóth Ferenc volt a Nuvu Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetője.

NUVU Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonosokból álló NUVU Kft. évek óta a hazai pirotechnikai ipar meghatározó szereplője. A cég tulajdonosi és vezetői köre több évtizedes vállalkozói háttérrel úgy döntött, megpróbálkozik egy Start Up kifejlesztésével: az eredmény a Varázsló Világ lett, aminek első tagja az Ajándékvarázsló volt.

VARÁZSLÓ VILÁG

A Varázsló Világ alapötlete, hogy amikor keresünk valamit, akkor legtöbbször egy rész információra vagyunk kíváncsiak. Azonban az online kereső szolgáltatások eredménye legtöbbször egy url, amire rá kell kattintani, és az oldalon, oldalakon tovább keresgélni…

A Varázsló Világ webshopok kínálatát gyűjti össze, és rendezi azokat különféle szempontok szerint. Így a látogatónak nem kell sok-sok fülön böngészni és kattintgatni a fülek és a honlapok között. Elegendő a Varázslóban, egy oldalon átnézni a legfőbb információkat, és ha döntés született, akkor egy kattintással tovább tud lépni a kiválasztott terméket kínáló webshophoz, ahol meg is vásárolhatja azt.

A Varázsló Világ szolgáltatásai hiánypótló megoldásokat kínálnak internetes kereskedelmet folytató KKV szektor szereplőinek. Egy portálrendszer kiépítése a folyik, ahol a keresésekre nem egy url-t kínálunk fel, hanem a vásárláskor szükséges részinformációkat. 25 éves vállalkozói tapasztalattal rendelkező, felkészült szakemberekből álló csapatunk dolgozik azon, hogy ügyfeleink megelégedésére a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

AJÁNDÉKVARÁZSLÓ

A 2016-ban indult Start Up projektünk, az Ajándékvarázsló.hu tapasztalatait alapul véve kezdődött el a 2.0-ás verzió fejlesztése, külső szakértők bevonásával. Az új Ajándék.varázsló egyben új brandünk első eleme is. A rendszer innovatív megoldásairól hisszük, hogy sikeressé teszik törekvéseinket. Az új korszak elkezdődött. Az Ajándék.Varázslóval azoknak a látogatóknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs ötletük, nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének, és ezért halogatják az ajándékvásárlást az utolsó utáni pillanatig. A jó ötlet hiánya és az idő szorítása olyan kényszerhelyzetet hoz létre, amelyet mindannyian ismerünk. Az Ajándék.Varázsló megoldást ad erre a problémára.

Az Ajándék.varázsló után sorra születnek a Varázsló Világ oldalai, ahol a látogatók keresési szokásait hangoljuk össze a webshopok sokszor szakmai fogalmakra alapozott kínálati módszereikkel.