Pénztárca választás a Feng Shui szerint.

Tévhitek a feng-shui és a pénzmágnes női pénztárca színekről.
Pénztárca választás a Feng Shui szerint.

Tévhitek a Feng Shui, és a pénzmágnes Női pénztárca színekről

 
 

 

Hihetünk a feng shuiban, de ha máshogy vélekedünk, és mégis megszívleljük a tanácsokat, mit veszíthetünk?

Sokak szerint a feng shui csak keleti babona és nem kell vele törődni.

Akár így van akár nem, még a babonák ereje is befolyásolja mindennapjainkat, ugyanúgy ahogy, rossz érzést kelt bennünk, mikor egy fekete macska fut át előttünk az úton és legszívesebben visszafordulnánk. Használjuk fel a feng shui erejét a pénztárcánk kiválasztásánál is.

Ha pozitív változásokat szeretne elérni a pénztárcája tartalmában, válassza az erre megfelelő színű pénztárcát. Segítünk a színek kibogozásában.

Ha a feng shui elvei szerint választunk pénztárcát akkor remélhetünk nagyobb anyagi jólétet, gazdagságot, bőséges energiát. Minden feng shui szín egyedi jelentőséggel bír és  a színeknek önmagukban energiahordozó hatásuk van.

A Feng Shui szerint a legjobb, ha a pénztárcánk fekete, vagy vörös színű. A vörös szín a legelterjedtebb a hölgyek körében, ha a feng shui elvei szerint választanak. A fekete színre később visszatérünk. A vörös szín a hírnév, a siker, na és a bőség színe. A nap és a tűz energiát tárolja magában, Kínában és Indiában pedig a boldogság színe, ez egyben a szerelemhez és a romantikához kapcsolódó szín, valamint a nők számára a legkedvezőbb választás. A feng shui-ban a piros az elismerés, a hírnév és a kiemelés színtere és a siker anyagi értéke. Ennyi épp elég, ha a feng shui elvei szerint vásárolunk pénztárcát és itt általában meg is állunk. A vörös szín mellett viszont még sok pozitív energiával bíró szín létezik a feng shuiban, most ezekről.

Fekete, a presztízs színe. A puszta pénzügyi erő és a pénzszerzés komoly üzletében csak egy szín létezik, amely megfelel a hatalmi elvárásoknak, ez a szín fekete. Gondoljunk a hatalom színeire, egy hosszú fekete Rolls Royce-ra, egy Mercedesre vagy egy BMW-re, amely a presztízst sugározza. A fekete szín a hatalmat, a tekintélyt és a kifinomultságot ábrázolja, és a feng shui-ban a fekete képviseli a lehetőséget, a gazdagságot és a jólétet.

A sötétkék vagy kék színű pénztárca segít megőrizni a bevételi forrásainkat érintetlenül - és növelni azokat.  Választhatunk akár egy tengerész stílusú kombinációt,  arany színű kiegészítővel. Ez a párosítás lenyűgöző és klasszikus, tökéletes a növekvő jövedelem ösztönzéséhez.

Rózsaszín. Fényes, boldog gyarapodás. Szeretne pénzt keresni? Idézzük fel, mikor gyermekként a kicsi zsebpénzünket elővéve a csillogó rózsaszín csajos pénztárcából, mekkora boldogság volt egyedül vásárolni? A rózsaszín csupán piros színű, így minden tulajdonsága vörös, de lágyabb, könnyedebb, szórakoztatóbb. A piros a siker színe, de a rózsaszín maga a derű, a könnyed pénzkeresés színe.

A fehéret gyakran figyelmen kívül hagyjuk, mint feng shui energiát, de nem szabad. A fehér a fém színe, tiszta akár a víz, ez a pénz, a szakmai előmenetel és a jövedelem eleme. Amikor fel szeretnénk kelteni a figyelmet, egy fehér kézitáska, különösen ha arany kiegészítővel van ellátva, a vagyont hangsúlyozzák.

 

Az ezüst és az arany szín, fénylő, figyelemfelkeltő mindkettő. Nézzük meg ezt a két színt mélyebben. Az arany és az ezüst két különböző típusú fém.

Az ezüst egy kicsi és éles szín, az ezüstről apró tárgyak jutnak eszünkbe elsőként, mint egy olló vagy egy kis kés. Az ezüst fény olyan, mint a hold fénye, nem olyan fény, mint a nap, hanem a nap visszavert fénye. A kis fémekkel való kapcsolódás miatt az ezüst nem fogja aktiválni a pénztárcáját a vagyonra, ne felejtsük el, hogy a kis fém kisebb pénzt jelent.

A nagy pénzért mindig menjünk az aranyhoz, a nagy fém színéhez.

Még ha tudjuk is, hogy az ezüst színű platina drágább, mint az arany, de napjainkban mégis inkább az arany, amely a presztízshez kapcsolódik. Hisz senki sem akarja megnyerni a platina érmet az olimpián. Ez azért van, mert tudjuk, hogy az arany a teljesítmény csúcspontját képviseli, ezért válasszuk ki pénztárcánkat és a kézitáskánkat ezekkel a tulajdonságokkal.

A szürke is megfelelő pénztárca-szín, ahogyan a zöld is, ezek mind a bőség, a szerencse színei.

Ne hagyja, hogy a kézitáskája és a pénztárcája energiahiányban szenvedjen. Rengeteg szín közül választhatunk, amelyek vonzzák a pénzt és segíthetnek, mindenki megtalálhatja a kedvére való színben a pozitív feng shui energiát.

Igaz a bőr pénztárca borsosabb áron kapható, mint műbőr társai, de a tartósság ez esetben fontosabb szempontnak kell, hogy legyen, mint az ár.

Naponta számos esetben az emberek csak ezt a kiegészítőt látják tőlünk, amikor fizetünk, vagy bármely ügyünket intézzük, legyen jó érzésünk, amikor elővesszük, végigsimítjuk, vagy csak megtapintjuk.

Forrás: Bagbox.hu


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!