Kutyanyugtató - Nyugodalmas szilveszter éjszaka a kutyatartóknak is!

Kutyanyugtató - Nyugodalmas szilveszter éjszaka a kutyatartóknak is!
Kutyanyugtató - Nyugodalmas szilveszter éjszaka a kutyatartóknak is!

Van egy fantasztikus HÍRÜNK, hiszen hamarosan elérkezünk az idei év végéhez – és tudjuk, nincs szilveszteri buli durrogtatás nélkül… aminek sok állatvédő -érthető módon- nem örül. Az Óév búcsúztatása mindig hangos, „lármázós” esemény, hiszen megpróbáljuk elűzni hagyományokhoz híven tűzijátékkal, petárdákkal a felhalmozott gondokat, bajokat, hogy „tisztán” érkezhessen meg házunkba az Újév minden pozitívumával.

Azonban szeretnénk, ha az állattartó barátaink is hasonló lelkesedéssel várnák az Újév beköszöntét. Találtunk több megoldást is a pirotechnika és a négylábúak szerelmeseinek egyaránt – így senkinek sem kell lemondania az exkluzív élményekről. Végre elérhető az állatbarát tűzijáték. Halk, csendes mégis látványos VIP élmény otthonodba, így blökid, kedvencet sem kap frászt az év utolsó napjának éjszakáján.

Sajnos, a pattogtatást, durrogtatást a legtöbb kisállat nem viseli jól. Problémát okozhat az érzékeny fülüknek a túl hangos tűzijátékozás: szoronghatnak, kiszámíthatatlanul viselkedhetnek. Az elkerülés érdekében konzultáljunk az állatorvosunkkal és előre írassunk fel kutyanyugtatót, hogy zavartalanul, boldogságban teljen ez az éjszaka is. A legtöbb ilyen készítmény természetes összetevőket tartalmaz, így nincs káros hatással kedvencünkre. Az esemény előtt 6-8 órával ajánlatos beadni, akár csepp, akár tabletta formájában.

Egyéb praktikákat, trükköket is bevethetünk, mind a jutifali, mind kedvenc játéka vagy biztonságos helyre történő bezárása. Gondoskodjunk egy kellemes éjszakáról szomszédunk örömére is, hiszen egész évben hallgatja ebünk csaholását mi pedig, pár órára – egyszer egy évben – biztosíthatjuk, hogy ezer éves hagyományokhoz híven hódolhasson a tűz szeretetének, pirotechnikai élményeknek.

Reméljük, termékeinkkel csökkenthetjük és véget vethetünk a tűzijáték imádók és az állattartók között régóta feszülő ellentéteknek. Bízunk a nyugodt ünneplésben és minden szerető gazdinak és kedvencének, pirotechnika imádónak csodálatos szilveszter éjszakát kívánunk.


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!