Karácsonyi Ajándékötletek 10-14 éves lányoknak

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves lányoknak
Karácsonyi Ajándékötletek 10-14 éves lányoknak

 

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves lányoknak

Bajban vagy az ajándékvásárlással? Nem tudja, minek örülne egy tinédzser igazán? Nehéz kérdés, ez tény, de koránt sem megválaszolhatatlan! A mai cikkünkben segítünk néhány ajándékötlettel, amitől a kamaszlány sikoltva fog a nyakadba ugrani:)

A Gyereknek (és unokáknak) eleinte könnyű ajándékot választani, de eljön az az idő, amikor már nehezebben birkózunk meg ezzel az apró feladattal. A kamaszkor ugyanis kiszámíthatatlan. Az ízlés szinte hétről-hétre változik, ami ma menő, az lehet, hogy 2 hét múlva ciki lesz. Az ajándékvásárlás nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat – elárulom, nekem hogyan sikerült!
AZ ELŐKÉSZÜLETEK
A két om 11 és 14 éves, a keresztlányom 13, így én tripláztam a nehézségi szintet. Szeretik egymást, de nem szeretnek ugyanolyan dolgokat kapni, és bár vannak közös pontjaik, mindhárman más stílust képviselnek, különbözik az ízlésük. Jól feladták nekem a leckét! Először elkezdtem őket figyelgetni, miről társalognak egymással vagy a barátnőikkel – persze csak diszkréten. Hamar feltűnt, hogy a beszélgetések tárgya nagyon gyakran változik. Amiről az egyik hétvégén még teljes odaadással beszéltek, a következőn már gagyi volt és gyerekes. Ekkor döntöttem el, hogy megpróbálok valami személyesebbet adni nekik, ami jobban illik az egyéniségükhöz. Nekiálltam hát keresgélni ruhaboltok és sminktanácsadók oldalain. Hiszen már kész – gondoltam -, ennek legalább a későbbiekben is hasznát veszik.


PUHASÁG A LEGKISEBBNEK

Lányokról lévén szó, először ruhában gondolkodtam, aztán eszembe jutott, hogy már a sminkkel is kacérkodnak. Szívem szerint minden Soy Lunás és egyéb tini sztár ruhát megvettem volna a lányaimnak, de aztán belegondoltam, én mire vágytam ennyi idősen. Felnőtt ruhákra. Cicanadrágra, magassarkúra, nőies dolgokra! Fogalmam sem volt, hogyan fogok ennyi mindent összeválogatni.
Elpanaszoltam egy barátnőmnek is, hátha tud segíteni.
Ő ajánlotta az ajándékvarázslót, így akkor, ott, közösen neki is álltunk bújni a lehetőségeket. Beállítottuk az oldal keresőjében, hogy kinek veszünk ajándékot és milyen alkalomra, valamint az életkort (itt egy kicsit csaltam fölfelé :)) és az érdeklődési köröket. Az oldal összegezte az információkat, és innentől kezdve egy lapon válogathattam tengernyi webshop ajánlatából! Azt se tudtam, melyiket vegyem meg előbb – sőt, magamnak is feljegyeztem egy-két apróságot.

A kisebbik lányom most kapott külön szobát, neki volt a legegyszerűbb az ajándékvásárlás. Néhány perc böngészés után találtam rá a világ legkényelmesebb babzsákjára. Nagy volt, széles és puha, ráadásul a színe is élénk, fiatalos. Azonnal átkattintottam a webshopra és már meg is vettem.

Az oldalt böngészve jutott eszembe, hogy nem tudom, miket szeret olvasni mostanában. A barátnőm szerint az e-book olvasó a menő a tinik körében, így rákerestem: útközben is tudja olvasni, anélkül, hogy magával cipelné a több száz oldalas könyvet, és akármikor letölthet rá többet is egyszerre. A könyvespolcai már így is majdnem tele vannak, így valóban az e-book olvasó tűnt a legmegfelelőbb megoldásnak. Az ajándékvarázsló több opciót is mutatott, azok közül választottam ki a legnagyobb tárhellyel rendelkezőt.


„SZAKMA” A LEGNAGYOBBNAK

A két lányom ajándéka már a kosárban pihent, csak a keresztlányom maradt. Úgy éreztem, az összes ötletemet elhasználtam a lányaimra, így felhívtam keresztlányom édesanyját egy kis támogatást remélve. Ő persze már rég megvette az ajándékot az összes családtagnak. Egyszerűen profi ebben! Elmondása szerint a lánya újabban műkörmös szeretne lenni. Nem tudja, mennyire tartós ez a rajongás nála, mindenesetre a kézügyessége nagyon jó, rajzolni is gyönyörűen tud. Megkérdeztem, nem bánná-e, ha mondjuk gél-lakk szettet kapna tőlem a kislánya az ünnepekre? Ezzel már elkezdhet gyakorolni, és ha tartós nála a rajongás, akkor végülis megalapoztam a jövőjét…

Sógornőmnek nagyon tetszett az ötlet, így már hárman ficánkoltunk az izgatottságtól: vajon megtalálom még azt a terméket? Szerencsém volt – még vissza tudtam keresni, úgyhogy ezt is meg tudtam rendelni. Hihetetlen, de nagyjából fél óra alatt letudtam az ajándékvásárlást a csajoknak! És még jól is szórakoztunk közben… A csomagolás gyerekjáték volt, és ennél izgatottabban még soha nem vártam a lányok reakcióját egy ünnepen sem.
Csodás lesz:)


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!