Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak
Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

 

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves Fiúknak


Avagy mit adjunk karácsonyra egy kamasznak?

Bajban vagy az ajándékozással? Nem tudod, minek örülne kamaszfiad? Ne búsulj, nem vagy vele egyedül. Egy tinédzsernek sosem egyszerű ajándékot vásárolni, de adhatunk néhány tippet!

A kamaszfiúk élete tele van változásokkal: ilyenkor kicsit még gyerekek, de valahol már felnőttek is. Egyre jobban érdeklik őket a felnőtt dolgok, és bár szívesen tagadnánk, de a gyerek-énjük is ott lappang még. A technika egyre inkább a világuk része, de a hagyományos, kézzel fogható dolgok is vonzzák őket.

Mit vegyünk hát karácsonyra egy 10-14 éves fiúnak?

A SPORTOK MINDIG MENŐK

Ha az ajándékozni kívánt Fiú szereti a sportok bármelyikét, nyert ügyed van. Ha sporteszköze már van is, még mindig meglepheted őt egy nagy foci/kosárlabda sportok eszközeivel a kedvenc csapatának hatalmas méretű fali zászlójával. Számos sportcsapat és játékos meze kapható a rajongói boltokban. Ha igazán vagány szülő vagy keresztszülő szeretnél lenni a szemében, megszervezhetsz akár egy kis Utazást is a környező országok valamelyikébe – természetesen menjetek egy meccsre! Hidd el, életre szóló élmény lesz mindkettőtöknek! Itt találsz pár ajándékötletet.

A TÁRSASJÁTÉKOK ÚJ GENERÁCIÓJA

társasjáték ajándékba fiúknak

A nagyobb gyerekek számára nem csak a Gazdálkodj okosan-Monopoly-Labirintus szentháromság létezik a társasjátékok világában. Egyre több olyan Játék kerül a piacra, amelyek igazán megmozgatják a Fiatalok agytekervényeit. Lehet ez logikai, stratégiai vagy kvíz, de mostanában az asszociációs és kooperatív képességek fejlesztésére is odafigyelnek a társasjátékot gyártó cégek. A témák tekintetében is sok változás állt be: már nem csak pénzzel gazdálkodós, vagy lépegetős társasok vannak. Erőkártyákkal és tulajdonságokkal lehet egymás ellen vagy éppen vállvetve, együtt harcolni, a társasjátékok birodalmában új földeket és tengereket meghódítani, kereskedni hússal, gyapjúval és fával. A Star Wars negyven éve sláger, és a fiúk fantáziáját ma sem hagyja hidegen. A minions újabb divat, de nem lehet vele mellé fogni.  Számos téma közül választhatsz, és ha tudod, milyen beállítottságú a fiú, akinek ajándékot választasz, nem is lesz nehéz dolgod – de burkoltan akár az ő segítségét is kérheted, ha biztosra akarsz menni. Ajándék ötletek kártyákra.

A MODERN TECHNOLÓGIA SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

számítógépes játékok fiúknak ajándékba

Hasznos ajándék egy korlátozott okósóra a szárnyaikat próbálgató gyereknek, ha már próbálgatja az egyedül közlekedést. A tinédzserek nagy része már most jobban és behatóbban tudja használni a modern világ nyújtotta informatikai csodákat, mint a szüleik. Nekik már ez a világ az, amiben felnőnek, számukra már nem újdonság a telefon vagy a tablet, hanem a mindennapi élethez szükséges tartozék. A kényelmes utazásohoz praktikus autós kiegészítők is találhatók számukra. Azonban így is lehet még nekik újat mutatni, anélkül, hogy a sokadik új telefont adnánk a kezébe. Rengeteg olyan kütyü és játék közül választhatunk, aminek örül majd a kamasz, és talán fejleszti is kicsit a kreatív- vagy akár a koordinációs képességeit. A modern technológia már kellően széles választékot nyújt ajándékozás terén. Használd hát ki, tájékozódj akár a gyerektől is, és böngéssz bátran az ajándékvarázslónál!

Ezek a legtutibb ötleteink a fiatal srácok számára, de mind csak kiindulópont – a valódi kihívás, hogy megtaláld az igazit, azt, amivel karácsonyeste kiakaszthatod a gyerek boldogság-mérőjét. Hiszen ez a legfontosabb: az őszinte öröm.


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!