Ajándék motorosoknak

Ajándék motorosoknak
Ajándék motorosoknak

Ajándék motorosoknak!

 

"...megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért, vagy azért a kalandért, hogy igazán élj?"

Oriah Hegyi Álomodó öreg indián verséből

 

Életforma

A motorozás életforma. Miért járnál autóval, ha a hajadat borzolhatja a szél? Közel az út, ami elvisz az álmaidhoz!

Kinek lenne olyan barátja, családtagja, aki él-hal a vasparipákért? Lehet vad kanyarvadász, vagy szelíd túrázó, ugyanaz a szabadságvágy hajtja, mint azokat, akik országok és kontinensek útjait járták végig kétkeréken. A 50 éves és 40 éves Férfiak és Nők közül sokan motoroznak. A motorozás nem csak Hobbi, hanem életérzés és sport.

De mit vehetünk ajándékba a motorozás megszállottjainak? Nehéz kérdés, különösen azoknak, akik nem szereztek jártasságot a motoros világ rejtelmeiben.

Nem a férfiak kiváltsága

A motorozás ma már nem a férfiak kiváltsága. A nők a hátsó ülésről előre ültek, és épp olyan keményen falják a kilométereket, mint a férfiak.

 

 

 

Mi minden kell a motorozáshoz?

Ha a motor már megvan, ahhoz kell még számos tartozék. Ha azt hallod, hogy nagy Utazást tervezget a motoros barátod, biztosan szüksége lesz olyan táskákra, amelyekben a csomagjait és felszereléseit biztonságosan szállíthatja. Oldaltáskák, nyeregtáskák, üléstáskák és hengertáskák közül választhatsz. De ha félsz a mellé nyúlástól, akkor választhatsz övtáskát, válltáskát, hátizsákot. Jó kiegészítők azok a kormányra szerelhető rögzítők és tartók, amelyek például a navigációhoz, vagy a mobiltelefon használatához kerültek kialakításra.

A motoros ruházatok között is találsz számos olyan kiegészítőt, amivel nem lehet melléfogni. Nem csak nyáron pattan fel a paripára? Sokféle aláöltözet, nyakmelegítő, arcmaszk kapható, amelyek igen hasznosak, ha hűvös az idő.

Örömet szerezhetsz egy dögös pólóval, egy brutál szemüveggel, vagy egy jó kesztyűvel.

Attól sem kell tartanod, ha a gyereket is motorra ülteti. Mindenféle ruházatot és felszerelést kínálnak gyerekeknek is.

És ha még mindig nehéz dönteni

Ha pedig végkép nehéz kitalálnod, hogy mit is adhatnál motoros barátodnak, válassz valami frappánsat innen, vagy fizesd be egy jó programra, wellnessre, quad túrára, étterembe, vagy színházba, de úgy, hogy motoron juthasson el a helyszínre.

A motorosok nagy álma a szabadság! Támogasd az álmodókat!


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!