Ajándék egy diplomázó lánynak

Ajándékötletek diplomaosztóra lányoknak
Ajándék egy diplomázó lánynak

Ajándékötletek diplomaosztóra lányoknak

A diplomaosztó az egyik legfontosabb esemény minden fiatal életében. Ezzel tényleg elkezdődik a felnőtt élet. Ma egyre gyakoribb, hogy több diplomát is megszerezünk, de az első diploma az a mérföldkő, amit a és a barátok a legfontosabb sikerként ünnepelnek.
Sok fiatal nő már határozott tervekkel bír, mire ez a nap elérkezik. A szakmai karrier és a családalapítás megfontolt, átgondolt menetrendje már készen állhat. Ugyanakkor, ez az a nap, amikor tényleg lezárul a szó klasszikus értelmében vett diákévek korszaka.
Sok szempontból nehezebb diplomaosztóra ajándékot választani, mint egy középiskolai ballagásra, hiszen a diplomázó hölgy már felnőtt, akinek határozott ízlése és véleménye van, és határozottak az elvárásai.
Adunk néhány ötletet, ami segít abban, hogy ajándékoddal hozzájárulj az ünnephez.

Klasszikus ajándékok

vegyes csokor

A virág alkalmas arra, hogy kifejezd megbecsülésedet az ünnepelt felé. Virágot akkor is küldhetsz, ha netán nem tudsz személyesen jelen lenni. Természetesen, szép ünnepi csokrokat készítenek vágott virágokból. De egyre elterjedtebb megoldás, hogy a virágok közé édességet, apró ajándékokat, vicces üzenetet hordozó tárgyakat is kötnek.
A virág más ajándékok kísérőjeként is, és önállóan is adható az ilyen jeles napokon.
A cserepes virág maradandóbb, és nem csak üzenőkártyát helyezhetsz el a díszítések között, hanem magát a cserepet, vagy a kaspót is egyedi módon díszítheted, vagy díszíttedheted.
Szintén klasszikus ajándék az ékszer. A diplomaosztó jó alkalom arra, hogy igazán értékes, különleges ékszert ajándékozz. Ez lehet nyaklánc, fülbevaló, hajdísz, karkötő, vagy bokalánc. Fontos, hogy a választáskor a megajándékozott ízlését helyezd előtérbe, hogy valóban szívesen viselje majd, illetve, hogy a megfelelő ékszertartóval add át neki.
Az édesség, a kávé, az ínyenc italok szintén ajándékozhatóak, hiszen ezek ajándékozása elfogadott, és nagyon szép csomagolásban kaphatóak igazán kiváló minőségű termékek.

Trendi ötletek

Notebook

A digitális technológia eszközei egyre nélkülözhetetlenebb akár a munkáról, akár a mindennapi életünkről van szó. Az egyetemi, vagy főiskolai évek elején vásárolt számítógép bizonyára már nem elég korszerű a jövőbeli munka zökkenőmentes elvégzéséhez. Tehát egy laptop, vagy egy komolyabb Tablet hasznos ajándék lesz, főleg, ha a megfelelő táskát választjuk az eszköz mellé.
Manapság az okostelefon olyan, mint egy multifunkcionális személyi kommunikátor. A tapasztalat az, hogy ezek használatában a nők aktívabbak, mint a férfiak. Több funkciót használnak, és többféle helyzetben élnek a technológia nyújtotta lehetőségekkel. Ezért egy mutatós, korszerű okostelefon biztosan örömet szerez majd.
Más okoseszközök is jól használhatóak. Ilyen lehet a sportoláshoz kiválóan használható okoskarkötő (okosóra), a járművezetés közben telefon kihangosítóként is hasznos blue tooth-os fejhallagtók, amelyek zenehallgatásra is alkalmasak, vagy a hordozható, mégis kiváló hangminőségre képes blue tooth hangszórók.
Érdemes figyelni arra is, hogy ezek a termékek gyakran kaphatóak olyan színekben és díszítésekkel, amelyek kifejezetten nőknek ajánlhatóak.
Sok olyan ajándéktárgy is kapható, amelyek nem terhelik meg nagyon a pénztárcát. Jó ötlet, ha ezeket gravírozással teszed egyedivé, az ünnephez kötődővé. A gravírozás és a lézeres vágás számos olyan megoldást kínál, amivel egy toll, egy asztaldísz, vagy akár egy kulcstartó is egyedivé tehető, ami a személyhez és az eseményhez kötődik majd.

Élmények

tandem ugrásA diploma megszerzése és a munkába állás között jó eséllyel van legalább néhány szabad hét. Jó alkalom ez arra, hogy a friss diplomás elutazzon. Lehet ez egy egzotikus célpont, kulturális körutazás, vagy tematikus túra attól függően, hogy mi áll a megajándékozott érdeklődésének középpontjában.
Így egy kellemes hét egy mediterrán tengerparton, egy körutazás egy érdekes országban, vagy egy hegyi túra épp úgy nagyszerű élmény lehet, aminek az emlékét megőrzi majd.
Számos olyan élmény program is elérhető, amihez nem kell elutazni, és akár egyetlen szabad nap is elegendő hozzá. A környező országokban sok helyen lehet raftingolni, amit magyarországi szervezőkön keresztül is elérhetünk. Hasonló módon elérhető belföldön, vagy a közvetlen szomszédainknál az ejtőernyőzés, hőlégballonos utazás, sárkányrepülős túra, vízi- és kerékpáros túrák, búvárkodás, bungee jumping, szabaduló szobák, tesztvezetés különleges autókkal, vagy akár kisrepülőgéppel.

hőlégballonozás
Akár az utazásról van szó, akár egy-egy élmény programról, érdemes figyelembe venni, hogy van-e a diplomázó hölgynek olyan párkapcsolata, vagy baráti köre, akiket érdemes e programokba bevonni. Ha van párja, nyilvánvaló, hogy együtt kell ezeken részt venniük. De ez is fontos, ha a barátnők között erős az összetartás. Ilyenkor érdemes velük, vagy az ő szüleikkel megbeszélve megszervezni egy olyan közös programot, amelyet együtt élvezhetnek.
Számos kulturális program és fesztivál zajlik országszerte, és azon túl is, ami jelen lehet a megajándékozandó vágyaiban. Eljutni egy megbecsült sztár koncertjére, részt venni egy komolyabb fesztiválon, ma már jelentős összegekbe kerül. Ez is olyan élmény, amivel bátran megajándékozhatjuk a szerettünket, mert biztosan örömet szerzünk vele.

Még több tudás

bortanfolyamEgy diploma megszerzéséhez rengeteget kell tanulni. Nyilvánvaló, hogy egy időre a hasonló erőfeszítések nem épp kívánatosak. De annyi más van, amivel szeretnénk alaposabban megismerkedni!
Lehet, hogy még nincs jogosítványa? Manapság nem ritkaság, hogy halogatják a fiatalok a jogosítvány megszerzését, hiszen jelentős összeget és időt kell rászánni. Viszont a jövőben akár a munkához is szükséges lehet, tehát ha még nincs meg, akkor már sürgős.
Lehet, hogy tudunk olyan témáról, amiről szívesen tanulna, főleg olyan körülmények között, ahol a tanulás nem nyűgös feladat, hanem kellemes szórakozás. Szeretne megtanulni finomakat főzni? Vagy egyenesen baristává képezné magát, ha tehetné? Szívesen elkezdene énekelni, vagy gitározni, ha valaki átsegítené az első lépéseken? Netán a vitorlázás iránt érdeklődik? Vagy örömét lelné abban, ha különleges csokrokat tudna készíteni? Vagy belevágna egy újabb nyelv megtanulásába?
Számos tanfolyam és kurzus érhető el. Csak puhatold ki, hogy mi a vágya, és hozzásegítheted, hogy teljesebbnek érezze az életét!

Fontos apróságok

kreatív

A nők nagyon ragaszkodnak azokhoz a tárgyakhoz, amelyekhez érzelmeket társítanak. Bármit is ajándékozol, abban legyen ott a személyes üzeneted. Pár kézzel írott sor egy kis kártyán, egy kedves rajz, egy mókás kép nagyon fontossá válhat. A legjobb, ha saját kézzel készítesz, vagy írsz valamit, hogy igazán tőled származó legyen. Bármit is ajándékozol, erről az apróságról semmiképpen ne feledkezz meg!

 


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!