A te ékszered a te történeted: Emlékőr

A te ékszered - a te történeted!
A te ékszered a te történeted: Emlékőr

A te ékszered - a te történeted!

"TÖKÉLETES AJÁNDÉK, AMI MINDEN NŐNEK ÖRÖMET SZEREZ!"

Az Emlékőr egyedisége abban rejlik, hogy olyan választhatsz, ami teljes egészében kifejezi egyéniségedet.
Ajándéknak is a legjobb választás, hiszen ennél személyesebb és kifejezőbb ajándékot nem is adhatnál.
"Az emlékőr egy nagyon különleges ajándék, amivel garantáltan örömet szerez kedvesének, édesanyjának, barátjának!"
Az emlékőr kinyitható alapban akár minden nap cserélhetjük a charmokat, tehetünk bele kristályokat vagy akár fényképet is. Ettől válik igazán egyedivé!
Nem csupán a viselője egyéniségét tükrözi, hanem akár a pillanatnyi hangulatát is, hiszen csak rajta múlik, hogy aznap éppen milyen kincseket szeretne magánál hordani, illetve viselni.
Minden összeállítás egyedi, hiszen számtalan féle charmot, kristályt, vagy bármilyen apróságot beletehetsz. Akár önmagad szeretnéd kifejezni, akár megajándékozni szeretnél valakit, az emlékőr tökéletes választás, hiszen hihetetlenül sokszínű kiegészítő!
Személyes ajándék ötletek a szerelmednek, feleségednek, anyukádnak, nagymamának, emlékőrrel.

Az ékszerekről

kultúrák és ékszerek

Az ékszerek a legősibb kultúrákban is jelen voltak már. Hiedelmek és mágiák játszottak abban szerepet, hogy az emberek jeleket viseltek. Így nagyon ősi az ékszerek szimbolikája.
A hiedelmek átalakulásával az ékszerek jelentősége és jelentése is átalakult. Az ékszerek kifejeznek vagyoni helyzetet, társadalmi státuszt, betöltött pozíciót, rangot és fontos kötődéseket.
Noha a ékszerviselése jelentősen visszaszorult, a mai napig komoly jelentősége van bizonyos férfi ékszereknek. A karikagyűrű és a pecsétgyűrű fontos jelentést hordoz. Az utóbbi olyan szimbólumokat hordozhat, amely valamely szűkebb, vagy tágabb társadalmi csoporthoz való tartozást is kifejez. Így szerepelhet a pecsétgyűrűn egy egyetem, vagy egy sportklub emblémája, vagy akár egy régi családi címer.
Bizonyos politikai, tudományos, vagy vallási státuszhoz hagyomásnyosan hozzátartozik a tradicionális viselet, és ékszerek viselése. Ezek többségét ugyan csak ceremóniális alkalmakkaor veszik fel a státusz betöltői, de pl. egy pecsétgyűrű minden nap viselhető.
Férfiak is viselnek nyakláncot és a nyakláncon medált, és persze a csuklójukon karláncot is. Elterjedt bizonyos fülbevalók és testékszerek viselete is, amelyek sok esetben a konvenciókkal való szembenállást fejezik ki.
Azonban manapság is a legfontosabb férfi ékszer az elegáns . Az óra kifejez ízlést, gazdagságot, státuszt és életszemléletet is.
Összességében elmondható, hogy ahogy az öltözködés és a viselkedés egyéb jeleivel, úgy az ékszerekkel is önmagukat fejezik ki a férfiak.


A a megjelenésüknek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, és több rafinériát is alkalmaznak a külcsín alakításában. Így az ékszer az öltözet fontos kiegészítője.
Érthető okból, a nők is szeretik megmutatni a jó anyagi helyzetüket, a társadalmi státuszukat és a hovatartozásukat. A nők sokszor kimondottan nagy jelentőséget tulajdonítanak a személyes és kötődések kifejezésének. Alig követhet el nagyobb bűnt egy férfi, mint hogy elfelejti felvenni a jegygyűrűjét.
Amikor meg kell jelenni, a nők sok esetben gondosan hangolják össze a saját megjelenésüket a párjuk öltözetével. Nem ritkaság, hogy ruhát, ékszert és kiegészítőket is úgy választanak, hogy a nő által és a férfi által viseltek egymással harmonizáljanak, és könnyű legyen felismerni, hogy a két személy összetartozik.

elegáns férfi óra

Az Emlékőr jelentősége

Az Emlékőr különleges ékszer. Olyan egyedi emlékek megőrzésére szolgál, amelyek nagyon fontosak a viselőjének. Ezzel visszatér az ékszerviselés egyik ősi funkciója: a jelentős életesemények és kötődések kinyilvánítása.
Így az emlékőr kapcsolódhat , vagy , , vagy , , vagy öz. Adhatjuk [TAg:74]ra, , és [TAg:64]ra is. Ajándékozhatjuk Menyasszonynak, Feleségnek, ás más családtagnak is. Kapcsolódhat a , tartalmazhat , emlékeztethet közös , és hangsúlyothatja párunk ét. Az emlékőr fotóval, feliratokkal, apró tárgyakkal, vésetekkel teheti kézzelfoghatóvá egy eljegyzés, egy , vagy egy gyermek születésének emlékét. Nyakláncon, vagy karkötőn hordható medálként.
Az emlékőr kitűnő megoldás arra, hogy mindig velünk legyen egy fontos jelkép arról, ami igazén fontos az életünkben. A jól megválasztott Emlékőrt férfiak is viselhetik!
Ajándékozz Emlékőrt! Hiszen te tudod, hogy mi az, ami kiemelkedően fontos annak, akit szeretsz. Sőt, így hozzá is járulhatsz, hogy a számodra is fontos esemény a számára mindig kézzelfogható emlék legyen!

Emlékőr gyerek születése


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!