Nagyszülők! A pulcsik ideje lejárt

Nagyszülők: A pulcsik ideje lejárt!
Nagyszülők! A pulcsik ideje lejárt
2019-01-08 09:09:07

 

 

Sokan úgy gondolják, hogy az idősebb generáció által egyszerű és praktikus holminak vélt ajándékok ideje lejárt. Gondoljunk bele, mekkora örömet jelentene az unokánknak, ha a már bevált ajándék helyett egy igazán hozzáillő ajándékkal lepnénk meg.
Az Ajándékvarázsló olyan egyszerűen működik, hogy aki nem túl jártas az online világban, az is könnyedén tudja kezelni. A lényeg, hogy néhány adatot kell megadni az unokáról, illetve bárkiről, akinek ajándékot szeretnénk adni, de nincs ötletünk.
Vegyünk egy példát: a 15 éves fiú mindig a Számítógép előtt ül és órákon át játszik. Vajon mi lenne a valóban hozzá illő ajándék? Az ajandekvarazslo.hu oldal e néhány információ alapján azonnal talált több olyan ajándékot, aminek az ára 10.000 Ft alatt van, azaz egy pulcsi árával megegyezik, mégis sokkal inkább olyan, ami érdekesebb és meglepőbb ajándék lehet az Unokámnak, unokánknak.

A pulcsik ideje tényleg lejárt?

 

Aki egyszer nagyszülő lesz, szembesül azzal, hogy az unokák túl gyorsan nőnek. Nem fair, hogy az aranyos kisbabákból hipp-hopp lakli kamaszok lesznek. Az ember már azt sem tudja, minek örülnének.

De, az Ajándék.Varázsló tudja!

A Lányok és a Fiúk egyaránt követik a gyorsan változó Divatot. Pulcsival és sállal nehéz a kedvükben járni, mert amit mi melegnek és praktikusnak látunk, az szerintük ciki. Ezért jól tesszük, ha érdeklődünk a szülőktől, hogy épp ebben a negyedévben mire is vágyik a gyermek. De ha a szülő is tanácstalan, az Ajándék.Varázslón tudunk életkor szerint is keresni.

A tinédzserek természetesen tini sztárok iránt rajonganak. A Soy Luna sztárjai nagy kedvencek a lányok körében. Pulcsi, póló, táska, hátizsák, párna egyaránt jöhet, ha az ő portréjukkal van díszítve.

Aki kicsit még játékosabb, az örülni fog, ha Minions figurával díszített holmit kap.

A fiúk körében népszerű a Jonas Brothers, de a Star Wars is újra éledt, és a kamaszok körében újra népszerű.

Természetesen, a kütyük iránt a fiatalok rendkívül fogékonyak. Lehet az okosóra, okostelefon, E-Book olvasó, számítógépes játék, vagy praktikus tartozék. Nem árt, ha beleássuk magunkat ebbe a témába! De, ha a gyermek lelkét már nem veszélyezteti, ha megtudja az igazságot a Mikulásról és a Jézuskáról, akár leülhetünk vele együtt a Számítógép elé, és vele együtt választhatunk. Minden együtt töltött perc ajándék! Ajándékozzuk a figyelmünket és az időnket a gyerekeknek, hiszen ez számunkra is öröm.

 

 
TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!