A fotó nem megy ki a divatból

A fotó nem megy ki a divatból
A fotó nem megy ki a divatból

A fotó nem megy ki a divatból


Szinte mindenki a zsebében hordja a mobiltelefonját, amely számos egyéb funkciója mellett kiváló fényképezőgép is egyben. Ezzel a Fotózás hétköznapivá vált. Mégis van a fotózásnak egy új reneszánsza.

Fotók mindenütt

Sportkamera 2A Fotó dokumentumként is fontossá vált. Nem véletlen, hogy a média is elég hamar alkalmazni kezdte. Egy jó kép többet mond ezer szónál!
A fotó egyúttal életünk eseményeinek is a dokumentuma. Ma már természetes, hogy életünk minden fontos eseményét megörökítjük fotón.
Nem változott ez meg a cyber világ térnyerésével sem, csak ma már nagyon sok képet megosztunk online, akár egészen apró, ötperces jelentőségű dolgokról is. Az igazán fontos képeket azonban ma is tárgyiasítjuk, hogy tartósan jelen legyenek az életünkben, vagy annak az életében, akinek emlékként szánjuk.
Családi eseményeknél, fontos karrier eseményeknél és üzleti mérföldköveknél népszerűek a fotókönyvek. Ezek akár jól sikerült amatőr képekből, akár profi fotóstól rendelt, művészi igénnyel készült képekből elkészíthetők egy, vagy akár sok példányban. A könyvet még ma is értékesnek, a tudásunk és az emlékeink fontos őrzőjének tekintjük. A fotókönyv tehát olyan ajándék, amit a megajándékozott sok-sok éven át megőriz és nagy becsben tart majd. Sok Nagymamának természetes ma már, hogy online eszközök segítségével tartson kapcsolatot az unokákkal. Mégis, egy fotókönyv díszhelyre kerül majd a nagyi lakásában.
Selfie botA fényképes ajándéktárgyak sem mennek ki a divatból. Legyen az egyedi fényképes póló, bögre, kulcstartó, vagy hűtőmágnes. Ezek olyan tárgyak, amelyek a mindennapokban velünk vannak. A megajándékozott számára napi viseleti, vagy használati tárgyat jelentenek, így jelen vannak, mint az íróasztalra kihelyezett családi fényképek. Sokan szeretik így kifejezni egymás fontosságát.

 

Fényképes hógömbA régi jó hógömb is újjászületett. Ezek lehetnek félgömbök, szívalakúak és kockák. Nem feltétlenül kell hópelyheket tartalmazniuk, de ha mégis, akkor azok lehetnek csillagok, vagy csillámló szívecskék is. A fotógömbök érdekessége, hogy optikailag kiemelik a fotót, így minden szögből másként látjuk azt.
Igazi új divat az üveggömbön (fotógömbön) át készített fotó. Az áttetsző gömb optikai hatása izgalmassá teszi akár a hétköznapi témákat is, legyen az portré, vagy tájkép. Ez az eljárás a kép fő motívumát felnagyítja, kiemeli. Így hangsúlyozza annak fontosságát.
Ezek az ajándéktárgyak számos helyen beszerezhetőek, így az Ajándék.Varázsló partnereinél is.
Természetesen, a fotózás ma is sokak Hobbija. És sokan vannak azok, akik nem elégszenek meg a mobillal elkattintott képekkel, hanem egyedi, művészi képeket szeretnének készíteni.

Kinek ajánljuk?

CEWE FotókönyvA fotózás ma már szinte mindenki életében jelen van. Van, aki csak fel akarja tenni az Internetre azt, ami éppen most a számára fontos. Van, aki emlékeket akar a legszebb pillanatokról. Van, aki dokumentálni akarja a tevékenységét, vagy a sikereit. És van, aki beleszeret a fotózásba, mint a művészi önkifejezés egyik formájába.
Ennek megfelelően vannak, akiknek fotóval kombinált tárgyakat érdemes ajándékozni. A szerelmesek adhatnak egymásnak fotós bögrét Valentin nap-ra, a közös fotójukkal. Apa és Nagypapa a kulcstartóján viselheti a gyerekek és unokák képét, Anyának a nyaralásról a hűtőmágnesek is emlékeztethetőül szolgálhatnak. A Nagymamának is kiváló és Nagypapa is kaphat fotókönyvet. És bárki felveheti az egyed fotóval készített pólót, ami kifejezheti az összetartozást is.
Akik pedig szeretnek fotózni, azoknak a memóriakártyáktól a szupergépekig, a szelfibotoktól a vízálló fotóstáskákig ezernyi kütyü szóba jöhet. De, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy legyen témájuk a fotózáshoz. Egy fotósnak egy nagy Utazás mindig izgalmas lehetőség!
Ajándékozni jó! Legyen az ajándék lényege a fotó, vagy a fotózás lehetősége!


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!