VARÁZSLÓ MAGAZIN

Tippek, trükkök, ajánlatok
img

Kedvenceink nyári védelme

Beköszöntött a kánikula? Kedvenceink, állatink is nehezen viselik a forróságot, azonban tanácsainkkal és tippjeinkkel könnyebb lesz a gondoskodás felelős gazdiként.

img

Kutyabarát tűzijáték

A forradalmian új, csendes tűzijáték telepek egyszerre garantálják a lenyűgöző látványt miközben nem rémítik halálra ebünket.

img

Nyári szabadság - nyaralás, élmény, feltöltődés

"A vakáció olyan, amilyenné varázsolja az ember!" - Kordos Szabolcs. Tegyük emlékezetessé, önfeledté nyaralásunkat. A nyári szabadság alatt a töltődésre, élményszerzésre koncentráljunk, hagyjuk magunk mögött a gondokat.

img

Kutyanyugtató - Nyugodalmas szilveszter éjszaka a kutyatartóknak is!

Stresszmentes Óév búcsúztató - kedvenced sem kap frászt az év utolsó napján!

img

Top 10 férfi illat - 2020

Egy Neked való illat, ami befolyásolja hangulatod, feltüzel, vagy épp emlékeket ébreszt. Ha még nem találtad meg a tökéletes illatot, akkor olvasd el partnerünk bejegyzését és válassz a TOP 10 termékek közül.

img

Ajándékötletek házassági évfordulóra

A házassági évforduló más, mint a születésnap, vagy a névnap. Ez a ti napotok! Ez az ünnep arról szól, hogy egymás társaként néztek szembe jóval és rosszal, és ismét magatok mögött tudhattok egy évet, amit arra a szerelemre alapoztatok, amellyel elindultatok a közös úton. Ez fontos nap! Tedd ünneppé!

img

Ajándékok keresztelőre

Egy kisbaba érkezése mindig óriási boldogság. Főleg, ha keresztszülőkké válunk. Ajándékot keresel a jeles alkalomra? Cikkünk segít, hogy a megfelelő meglepetés megtalálásában.

img

Bőr pénztárca ajándékba

A bőr pénztárca elegáns, praktikus és tartós. Gyermekünknek, házastársunknak és szüleinknek bátran ajándékozhatunk pénztárcát számos fontos alkalomra. Mindig gondoljunk arra, hogy a jó pénztárca tükrözi a használója személyiségét, életstílusát, és praktikusan szolgálja az életviteléből adódó igényeket!

img

Ajándékok ballagó fiúknak

A ballagásuk dátumára kevesen emlékeznek, de arra igen, hogy kik vették őket körül igazi szeretettel ezen a napon. Erre törekedjünk tehát! Az ajándékozás társadalmi elvárás ugyan, de ha nem csak a pénzünket, hanem a szívünket is odaadjuk, akkor felejthetetlen lesz a ballagó számára az, hogy ott voltunk vele egy fontos határvonal átlépésekor.

img

Okosórát, de milyet?

Mire is jó, ha lesz még egy okos kütyünk? Az okosóra trendi dolog. Viselik gyermekek és fittness iránt rajongó felnőttek. Egyes készülékek szinte mindent tudnak, míg mások igen egyszerűek.
Az alábbiakban összegyűjtjük azokat a fontosabb szempontokat, amelyek segítenek a választásban.

img

Tévhitek a feng-shui és a pénzmágnes női pénztárca színekről.

Használjuk fel a keleti tan erejét a pénztárcánk kiválasztásánál is.

img

Ballagási ajándék tanároknak

Szép szokás, hogy a ballagás alkalmával a tanárok is kapnak ajándékot. De ez számos kérdést vet fel.
A diákok adjanak ajándékot? Vagy a szülők? Egyenként adjunk ajándékot, vagy valami közöset találjunk ki? Pénzt szánjunk rá, vagy valamit magunk készítsünk?
Igyekszünk válaszokat találni és jó ötleteket adni.


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!