AJÁNDÉKVARÁZSLÓ BLOG

Tippek, trükkök az ajándékozáshoz
img

Ajándékok kávéimádóknak

2018-11-08 12:03:09

 

A kávézásnak már évek óta, sőt, már évszázadok óta hatalmas kultúrája van szinte minden országban.
Akárhova is mész, mindenhol be tudsz ülni egy kávéra, vagy akár elvitelre is tudsz kérni egyet.
Nem csoda, a kávét rengetegen szeretik, sokaknak már rituálévá vált a reggeli kávézás, az ebéd utáni közös felfrissülés – természetesen kávéval –, és még sorolhatnánk.

img

Babakocsi Választás egyszerűen és okosan.

2018-11-08 12:03:20

 

Egyszer mindenkinek az életében eljön az idő, amikor családalapításra adja a fejét.
Egy baba érkezése mindig hatalmas öröm egy család részére. A babavállalás mindig izgalommal teli és mindig történik valami váratlan.
De ettől nem szabad megijedni, senki sem születik tökéletes szülőnek. Kalandra fel!

img

Bébitaxi olcsón és okosan.

2018-11-07 13:57:28

Minden baba életében eljön az az idő, amikor felfedezi a mozgás örömét. Az ülni, állni és járni tanuló baba számára nagy segítség, ha megfelelő segédeszközt kap azokhoz a mozdulatokhoz, amelyekhez még erősödnie és ügyesednie kell. A bébitaxi tökéletes ajándék 1 éves gyereknek. A bébitaxi sokféle módon segíti a babát és a szülőt abban, hogy az az izgalmas korszak örömteli legyen. És az sincs ellenünkre, ha a megfelelő bébitaxi olcsón beszerezhető.

img

Etetőszék ajándékba kisgyermekes családoknak

2018-11-08 11:11:54

Egy babának minden tekintetben sajátosak az igényei. Ezek az igények ráadásul rendkívül gyorsan változnak. Az etetőszék elsődleges funkciója az, hogy kényelmesé tegye a baba etetését onnan kezdve, amikor elkezd ismerkedni az ételekkel, az ízekkel egészen odáig, amíg megtanul önállóan étkezni. Fontos a baba és a szülő kényelme is. Ezért a legtöbb esetben az étkezőasztal magasságához emeli a csöppséget. Ám, egy baba természetesen izeg-mozog. Az etetőszéket igen soká, 2-3 éven át használja majd a baba. Fontos tehát, hogy jó etetőszéket válasszunk.

img

Grill eszközök - Remek ajándék 40 éves férfinak születésnapra

2018-11-07 13:58:35

Grillezni jó! A grillezés olyan, mint a futball: mindenki ért hozzá, amíg nem kell csinálni. A grillezés mégsem ördöngősség! Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, hogy fantasztiskus ételeket készíthess grillen húsokból, zöldségekből és gyümölcsökből, sőt tésztafélékből is! Öveket becsatolni! Készülj az ízek orgiájára!

img

Hogyan rendezzünk be babaszobát? Szempontok ajándékozáshoz

2018-11-10 11:46:19

Gyermeket váró rokonaink, barátaink megajándékozása nem egyszerű, különösen, ha az első babát várják. Nagy a tanácstalanság, hiszen nem könnyű mindent előre elképzelni. A baba érkezése annyi fontos új igényt vet fel, hogy jól jön a rokoni és baráti segítség. Cikkünkben áttekintjük a legfontosabb szempontokat, hogy a baba érkezésére időben fel tudjatok készülni.


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!