VARÁZSLÓ MAGAZIN

Tippek, trükkök, ajánlatok
img

A fényképezés reneszánsza

Mit ajándékozzunk azoknak, akik fotózni szeretnek? A fotózás szenvedély, művészet és költséges hobbi. Ha szeretnénk örömet okozni valakinek, akinek a fotózás a szenvedélye, érdemes jól körüljárnunk a témát.

img

A fotó nem megy ki a divatból

Szinte mindenki a zsebében hordja a mobiltelefonját, amely számos egyéb funkciója mellett kiváló fényképezőgép is egyben. Ezzel a fotózás hétköznapivá vált. Mégis van a fotózásnak egy új reneszánsza. A fotó életünk eseményeinek is a dokumentuma. Ma már természetes, hogy életünk minden fontos eseményét megörökítjük fotón. Ezek a fotók az ajándékainkon is jelen lehetnek, hogy emlékeztessenek arra, ami fontos, és ami összeköt.

img

Ajándékötletek diplomaosztóra lányoknak

A diplomaosztó az egyik legfontosabb esemény minden fiatal életében. Ezzel tényleg elkezdődik a felnőtt élet. Ma egyre gyakoribb, főleg a nők körében, hogy több diplomát is megszereznek, de az első diploma az a mérföldkő, amit a család és a barátok a legfontosabb sikerként ünnepelnek.
Sok fiatal nő már határozott tervekkel bír, mire ez a nap elérkezik. A szakmai karrier és a családalapítás megfontolt, átgondolt menetrendje már készen állhat. Ugyanakkor, ez az a nap, amikor tényleg lezárul a szó klasszikus értelmében vett diákévek korszaka.
Sok szempontból nehezebb diplomaosztóra ajándékot választani, mint egy középiskolai ballagásra, hiszen a diplomázó hölgy már felnőtt, akinek határozott ízlése és véleménye van, és határozottak az elvárásai.
Adunk néhány ötletet, ami segít abban, hogy ajándékoddal hozzájárulj az ünnephez.

img

Ajándék gyerekeknek, avagy hogyan lehet mókásan új ismereteket szerezni?

Valószínűleg Neked is vannak emlékeid arról, hogy kiskorodban milyen játékokkal játszottál, illetve, hogy melyik volt a kedvenced.

A fogócska, a bújócska mindenki számára emlékeket hoz elő, hiszen ezeket a játékokat minden kisgyerek ismeri, sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy az ugrókötelezés vagy akár a babázás és kisautózás sem ismeretlen fogalom a számodra.

Ha szülőként kellene most visszatekintened a gyermekkorodra, akkor mit gondolsz, a saját gyermeked is jól eljátszana olyasmivel, mint amivel Te kiskorodban?

Neki milyen játékokat veszel, most hogy már iskoláskorú lett?

img

Ajándék motorosoknak

Motorozni jó! De a motorosok vágyait csak a motorosok ismerik igazán. Mégis szeretnéd megajándékozni azt a barátodat, vagy rokonodat, aki a motorozás megszállottja? Szerezz örömet neki! Van sok olyan ajándék, amivel nem foghatsz mellé! Válogass az Ajándék.Varázslón!

img

Ajándékok ballagó fiúknak

A ballagásuk dátumára kevesen emlékeznek, de arra igen, hogy kik vették őket körül igazi szeretettel ezen a napon. Erre törekedjünk tehát! Az ajándékozás társadalmi elvárás ugyan, de ha nem csak a pénzünket, hanem a szívünket is odaadjuk, akkor felejthetetlen lesz a ballagó számára az, hogy ott voltunk vele egy fontos határvonal átlépésekor.

img

Ajándékok ballagó lányoknak

A ballagás fontos esemény mindenki életében. A lányok mély érzésekkel élik át ezeket a fontos napokat.
Akár az általános iskolából, akár a középiskolából ballag egy ifjú hölgy, végleg maga mögött hagyja életének egy meghatározó szakaszát, és új helyzetben találja magát, amelyben addig ismeretlen kihívásoknak is meg kell felelnie.
A család és a barátok dolga az, hogy a boldogság és az öröm legyen meghatározó ezen a napon is. Ebben nagy szerepe van annak, hogy vegyük a ballagót körül szeretettel, odafigyeléssel. És fontos szerepe van az ajándékoknak is.
Az ajándékokra nem feltétlenül óriási összegeket költeni. Igyekszünk ötleteket adni.

img

Ajándékok kávéimádóknak

A kávézásnak már évek óta, sőt, már évszázadok óta hatalmas kultúrája van szinte minden országban.
Akárhova is mész, mindenhol be tudsz ülni egy kávéra, vagy akár elvitelre is tudsz kérni egyet.
Nem csoda, a kávét rengetegen szeretik, sokaknak már rituálévá vált a reggeli kávézás, az ebéd utáni közös felfrissülés – természetesen kávéval –, és még sorolhatnánk.

img

Ajándékok Nőnapra

A nőnap megünneplése egyfajta társadalmi szokás, elvárás. A feleségünk, az édesanyánk, a kislányunk, vagy a legkedvesebb anyósunk felé kifejezni a nőiesség iránti tiszteletünket, szinte közhely ezen a napon. De, ha a szívünk is benne van, és személyre szólóan igyekszünk kitalálni, hogy mivel okozzunk örömet, akkor kedves emlékké tehetjük ezt a napot is. Legyünk egyediek, kreatívak, legyen az ajándék vicces akár, de legyen sokkal több, mint formaság!

img

Ajándékötletek diplomaosztóra fiúknak

Ez az a nap, amikor végérvényesen el kell indulni a felnőtt élet rögös útján. De, ne bánkódjunk! Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy az ajándékokkal magunk is hozzájárulhassunk e nap méltó és emlékezetes megünnepléséhez.

img

Ajándékötletek házassági évfordulóra

A házassági évforduló más, mint a születésnap, vagy a névnap. Ez a ti napotok! Ez az ünnep arról szól, hogy egymás társaként néztek szembe jóval és rosszal, és ismét magatok mögött tudhattok egy évet, amit arra a szerelemre alapoztatok, amellyel elindultatok a közös úton. Ez fontos nap! Tedd ünneppé!

img

A te ékszered - a te történeted!

 

"TÖKÉLETES AJÁNDÉK, AMI MINDEN NŐNEK ÖRÖMET SZEREZ!"
Az emlékőr egyedisége abban rejlik, hogy olyan ékszert választhatsz, ami teljes egészében kifejezi egyéniségedet.
Ajándéknak is a legjobb választás, hiszen ennél személyesebb és kifejezőbb ajándékot nem is adhatnál.

 

img

Babakocsi választás egyszerűen és okosan

Egyszer mindenkinek az életében eljön az idő, amikor családalapításra adja a fejét.
Egy baba érkezése mindig hatalmas öröm egy család részére. A babavállalás mindig izgalommal teli és mindig történik valami váratlan.
De ettől nem szabad megijedni, senki sem születik tökéletes szülőnek. Kalandra fel!

img

Ballagási ajándék tanároknak

Szép szokás, hogy a ballagás alkalmával a tanárok is kapnak ajándékot. De ez számos kérdést vet fel.
A diákok adjanak ajándékot? Vagy a szülők? Egyenként adjunk ajándékot, vagy valami közöset találjunk ki? Pénzt szánjunk rá, vagy valamit magunk készítsünk?
Igyekszünk válaszokat találni és jó ötleteket adni.

img

Bébitaxi olcsón és okosan

Minden baba életében eljön az az idő, amikor felfedezi a mozgás örömét. Az ülni, állni és járni tanuló baba számára nagy segítség, ha megfelelő segédeszközt kap azokhoz a mozdulatokhoz, amelyekhez még erősödnie és ügyesednie kell. A bébitaxi tökéletes ajándék 1 éves gyereknek. A bébitaxi sokféle módon segíti a babát és a szülőt abban, hogy az az izgalmas korszak örömteli legyen. És az sincs ellenünkre, ha a megfelelő bébitaxi olcsón beszerezhető.

img

Bőr pénztárca ajándékba

A bőr pénztárca elegáns, praktikus és tartós. Gyermekünknek, házastársunknak és szüleinknek bátran ajándékozhatunk pénztárcát számos fontos alkalomra. Mindig gondoljunk arra, hogy a jó pénztárca tükrözi a használója személyiségét, életstílusát, és praktikusan szolgálja az életviteléből adódó igényeket!

img

Etetőszék praktikusan

 

Egy babának minden tekintetben sajátosak az igényei. Ezek az igények ráadásul rendkívül gyorsan változnak. Az etetőszék elsődleges funkciója az, hogy kényelmesé tegye a baba etetését onnan kezdve, amikor elkezd ismerkedni az ételekkel, az ízekkel egészen odáig, amíg megtanul önállóan étkezni. Fontos a baba és a szülő kényelme is. Ezért a legtöbb esetben az étkezőasztal magasságához emeli a csöppséget. Ám, egy baba természetesen izeg-mozog. Az etetőszéket igen soká, 2-3 éven át használja majd a baba. Fontos tehát, hogy jó etetőszéket válasszunk.

img

Grill eszközök - remek ajándék 40 éves szülinapra férfiaknak

Grillezni jó! A grillezés olyan, mint a futball: mindenki ért hozzá, amíg nem kell csinálni. A grillezés mégsem ördöngősség! Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, hogy fantasztiskus ételeket készíthess grillen húsokból, zöldségekből és gyümölcsökből, sőt tésztafélékből is! Öveket becsatolni! Készülj az ízek orgiájára!

img

Hogyan rendezzünk be babaszobát? Szempontok ajándékozáshoz

Gyermeket váró rokonaink, barátaink megajándékozása nem egyszerű, különösen, ha az első babát várják. Nagy a tanácstalanság, hiszen nem könnyű mindent előre elképzelni. A baba érkezése annyi fontos új igényt vet fel, hogy jól jön a rokoni és baráti segítség. Cikkünkben áttekintjük a legfontosabb szempontokat, hogy a baba érkezésére időben fel tudjatok készülni.

img

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

 

Bajban vagy az ajándékozással? Nem tudod, minek örülne kamaszfiad? Ne búsulj, nem vagy vele egyedül. Egy tinédzsernek sosem egyszerű ajándékot vásárolni, de adhatunk néhány tippet!

A kamaszfiúk élete tele van változásokkal: ilyenkor kicsit még gyerekek, de valahol már felnőttek is. Egyre jobban érdeklik őket a felnőtt dolgok, és bár szívesen tagadnánk, de a gyerek-énjük is ott lappang még. A technika egyre inkább a világuk része, de a hagyományos, kézzel fogható dolgok is vonzzák őket.

Mit vegyünk hát karácsonyra egy 10-14 éves fiúnak?


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!